„Raději umřu hlady, než snídat s Babišem!“ Starosta odpálkoval úřad premiéra

27.02.2020 17:30

Starosta města Miletín Miroslav Nosek se odmítl zúčastnit snídaně, která se uskutečnila u příležitosti návštěvy premiéra Andreje Babiše (ANO) v Náchodě. Zde se předseda vlády setkal s ostatními starosty místních obcí. Slova Noska okomentoval například Václav Stehlík.

„Raději umřu hlady, než snídat s Babišem!“ Starosta odpálkoval úřad premiéra
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Andrej Babiš

„Jsem starosta města Miletín. Před pár dny jsem měl telefon z kanceláře úřadu vlády, zda přijímám pozvání pana Babiše na snídani v Náchodě. Odpověděl jsem, že raději umřu hlady, než abych snídal s panem Babišem. Škoda, že to neudělalo více starostů. Občané v Náchodě jasně dávají najevo, co si myslí o Burešovi. Připomnělo mi to jeden díl ze seriálu Hra o trůny,“ poznamenal starosta Miletína na svém facebookovém profilu. Reagoval tak mimo jiné na protesty, které se kvůli Babišovi v Náchodě uskutečnily.

„Starosta Miletína ze STANu napsal: Raději umřu hlady, než bych snídal s Babišem! Fanatismus nebo nenávist? To je opoziční politik!“ okomentoval to následně na Facebooku Václav Stehlík.

Hanba! Fuj! Babiše do koše! Tak lidé přivítali premiéra Andreje Babiše (ANO) v Náchodě. Kvůli tomu, že jej na nádraží vypískali, dokonce měnil svůj program. O Babišově ostudě informuje řada deníků. Znovu se také ukázalo, že Babiš pod tlakem sahá k vulgárním výrazům. 

Předseda vlády Babiš přijel do Náchoda z Jaroměře. V Náchodě na něj čekaly desítky odpůrců s transparenty. Odpůrci byli i v Jaroměři, ale v menším počtu. Na transparentech měli hesla jako „Babiš je lhář“, „Demisi“ a křičeli: „Hanba! Fuj! Babiše do koše!“ O Babišově ostudě informoval server iDNES.cz.

Babiš vystoupil z vlaku a prošel s ochrankou k výpravní budově, kde se schoval v dopravní kanceláři. Neuskutečnilo se tak plánované vyjádření pro novináře. To se mělo odehrát právě na peróně. Babiš následně odjel autobusem do hotelu Beránek, kde se setkal se starosty přilehlých obcí. 

Ke svým rozzlobeným spoluobčanům se však odmítl postavit čelem. Chráněn policisty jen beze slova prošel „uličkou hanby“, kterou mu v Náchodě připravili. 

„Kam mě zase ženete, za nima, do pr*ele?“ ptal se Babiš svého týmu při odchodu z dopravní kanceláře náchodského nádraží, když místo na setkání s novináři zamířil do přistaveného autobusu. O premiérově vulgárním výlevu informoval server Novinky.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…