„Událost roku.“ Rakušan hodil rukavici. Zvedne ji Babiš?

26.03.2024 17:37 | Monitoring

Ministr vnitra a předseda Starostů vyzval šéfa hnutí ANO Andreje Babiše k duelu. Rakušan chce, aby Babiš dorazil na Debatu bez cenzury, kde by v souboji oba odpověděli na deset otázek od lidí. Reakce z Babišova tábora zatím nepřišla, podle Rakušanových příznivců Babiš duel nepřijme, protože se bojí.

„Událost roku.“ Rakušan hodil rukavici. Zvedne ji Babiš?
Foto: Reprofoto: FCB STAN
Popisek: Vít Rakušan na besedě v Mostě

Babiš pravidelně na půdě Poslanecké sněmovny a ve svých výstupech na sociálních sítích útočí na hnutí STAN a jeho šéfa Víta Rakušana. Starosty označuje jako „organizovaný zločin“ a Rakušana spojuje s kauzou Dozimetr.

Ministr vnitra proto vyzval Babiše na síti X k souboji tváří v tvář. „Pane předsedo, není žádné hrdinství útočit přes video na Debaty bez cenzury a na naše hnutí. Tak já vás k něčemu vyzvu, pojďte na Debatu bez cenzury, deset otázek bez lidí, jen my dva, rychlé a jasné odpovědi. Já si myslím, že se nemáte čeho bát. Složku na mě už určitě máte,“ prohlásil Rakušan.

 

 

Reakce Andreje Babiše ani nikoho z hnutí ANO zatím nepřišla. Lidé ale neočekávají, že Babiš duel přijme, podle nich se totiž takového srovnání naživo bojí.

„Babiš je moc velký srab na to, aby to přijmul. Ale každopádně by to byla událost roku,“ reagoval Jindřich Novák.

 

 

„Já myslím, že Andrej Babiš je příliš velký srab na to, aby zvedl hozenou rukavici. On to jaksi nemá v genech. Co v genech má, je taková krysí nátura,“ stálo v dalším z mnoha podobných příspěvků.

 

 

Novinář Alexandr Mitrofanov prohlásil, že Babiš místo sebe pošle kohouta Silvera, se kterým předseda ANO natáčel satirická videa. „Babiš pošle Silvera. Pro sichr,“ reagoval Mitrofanov.

 

 

Ozvaly se ale i názory, že celá výzva je nesmysl a Babiše to vůbec nemusí zajímat, protože jeho strana má o desítky procent větší podporu. „Proč by se měl lídr opozice zahazovat s předsedou 7% strany?“ ptá se další uživatel.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Babiše sice moc nemusím, ale s něčím tak ubohým jako je Rakušák bych se nezahazovala., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemagic woman , 26.03.2024 19:13:47

|  7 |  0

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …