Ať se propuštěný Dalík před každou jízdou raději kouká pod auto... Obeznámený expert o miliardové kauze Pandurů

12.04.2017 15:31

Překvapivé rozhodnutí Nejvyššího soudu, který přikázal propustit lobbistu Marka Dalíka z vězení, okomentoval na svém facebookovém profilu zbrojní analytik Jaroslav Štefec.

Ať se propuštěný Dalík před každou jízdou raději kouká pod auto... Obeznámený expert o miliardové kauze Pandurů
Foto: Facebook
Popisek: Jaroslav Štefec

„Stačilo pohrozit, že bude mluvit, a všichni se mohli přetrhnout, aby ho dostali z basy. Hlavně že naše soudy jsou naprosto, ale naprosto nezávislé. Když jde o miliardy, na nějakou tu kačku se nekouká. Jen aby nezačala padat konkrétní jména a sumy,“ napsal Štefec.

A naznačil, že by Dalík mohl být ohrožen na životě: „Pozor na přechodech pro chodce, pozor na černá auta s kouřovými skly ... jo a ještě komu je líno podívat se před jízdou pod auto, toho omrzel život.“

Celý text příspěvku Jaroslava Štefce na jeho facebookovém profilu:

"Nejvyšší soud rozhodl ve středu o propuštění lobbisty Marka Dalíka. Informovala o tom Česká televize. Zda je již Dalík na svobodě, není jasné. Soud rozhodoval o dovolání jak samotného odsouzeného, tak státního zastupitelství. Dalík byl potrestán čtyřmi roky vězení v souvislosti s nákupem vozidel Pandur."

Stačilo pohrozit, že bude mluvit, a všichni se mohli přetrhnout, aby ho dostali z basy. Hlavně že naše soudy jsou naprosto, ale naprosto nezávislé. Když jde o miliardy, na nějakou tu kačku se nekouká. Jen aby nezačala padat konkrétní jména a sumy.

A vzkazy pro pana Dalíka? Pozor na přechodech pro chodce, pozor na černá auta s kouřovými skly ... jo a ještě komu je líno podívat se před jízdou pod auto, toho omrzel život.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…