Babiš bude v Praze jednat s jihokorejským prezidentem

28.11.2018 13:34

Jihokorejský prezident Mun Če-in dnes uzavře dvoudenní návštěvu Prahy. Odpoledne se setká s premiérem Andrejem Babišem, podle úřadu vlády by měli hovořit o aktuální situaci na Korejském poloostrově, o česko-korejských vztazích nebo o kulturní výměně, napsala ČTK.

Babiš bude v Praze jednat s jihokorejským prezidentem
Foto: pixabay.com
Popisek: Památník korejské války v Soulu

Mun Če-in se v Praze zastavil během cesty na summit zemí skupiny G20 v Argentině. Schůzka s prezidentem Milošem Zemanem se neuskutečnila, protože Zeman je v době Munovy návštěvy na dlouho plánované cestě do Izraele.

Podle korejských médií absolvoval Mun v úterý soukromá setkání s Korejci žijícími v Česku. Loni v prosinci Česko navštívil jihokorejský ministr obchodu, průmyslu a energetiky Pek Un-kju, který se rovněž sešel s Babišem. Podle jihokorejské agentury Jonhap tehdy jednali o možnostech výstavby jaderných bloků v Česku a o spolupráci v hospodářství a průmyslu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…