Babiš s odboráři se shodli. Na ministerstva by chtěli poslat auditory

09.12.2013 16:23

Odbory přednesly zástupcům hnutí ANO návrhy priorit pro novou vládu. Shodují se na potřebě vypracovat audity na ministerstvech a na opatřeních k lepšímu výběru daní. Novinářům to po společném jednání řekl místopředseda Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Václav Pícl a předseda ANO Andrej Babiš.

Babiš s odboráři se shodli. Na ministerstva by chtěli poslat auditory
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

Pícl novinářům řekl, že odbory se chtějí sejít se všemi zástupci budoucí koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL. Chtějí jim přednést svá doporučení pro budoucí vládu. "Návrhy od odborů jsou pro nás cenné," řekl Babiš.

Společně s ANO se odbory podle Pícla shodly na tom, že příští vláda by měla udělat audity na ministerstvech a zavést opatření ke zlepšení výběru daní. Naopak neshodly se na přístupu k daním, které ANO nechce v nejbližších dvou letech zvyšovat.

Odbory označily miliardáře Babiše, který vlastní skupinu Agrofert, za slušného zaměstnavatele a ocenily obnovení sociálního dialogu. Podle Babiše bylo setkání s odboráři poučné, protože odbory mají více informací o fungování veřejné správy než zástupci ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma, čtk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…