Babiš zatím do svého hnutí vložil 5 milionů. Chystá se na senátní volby

06.05.2012 20:49

Andrej Babiš chce se svým hnutím ANO 2011 prorazit v podzimních senátních volbách. Plánuje až deset kandidátů a hodlá investovat vysokou částku na marketing. Už teď údajně obepsal nejvýznamnější agentury se svými požadavky.

Babiš zatím do svého hnutí vložil 5 milionů. Chystá se na senátní volby
Foto: hns
Popisek: Andrej Babiš

"Vložil jsem na účet našeho sdružení zatím pět milionů. Finanční pomoc už nám přislíbili také někteří další podnikatelé," uvedl Andrej Babiš pro časopis Týden. Jména oněch podnikatelů však nechtěl prozradit.

Financování prý bude průhledné. "Veškeré dary zveřejníme na webu. Na rozdíl třeba od pana Paroubka to bude velice transparentní," poukázal na současného předsedu LEV 21 Jiřího Paroubka. V pátek totiž psala MF Dnes o tom, že financování jeho masivního množství billboardů je podezřelé.

Babiš zatím do nejznámějších PR agentur zaslal své požadavky na propagaci. A nehodlá na ní šetřit, právě reklama by mu mohla zařídit úspěch v senátních volbách. Do nich zatím hodlá postavit až deset kandidátů.

Babiš se do politiky zapojil loni na podzim. Česko tehdy přirovnal k Palermu a obvinil několik politiků z korupce. Od jara vydává regionální týdeník 5+2 dny a také po určitou dobu finančně pomáhal serveru ČeskáPozice.cz.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobile 2.0.“ Ještě hůř pro Ukrajinu. Rusové vylepšili svůj vynález

12:34 „Blyatmobile 2.0.“ Ještě hůř pro Ukrajinu. Rusové vylepšili svůj vynález

Blyatmobile, želva nebo bitevní stodola, tak se nazývají po domácku upravené ruské tanky, které vedo…