Babišovi přišla fotka z Ameriky. A na ní dvě velmi známé tváře

15.04.2016 18:28

Andrej Babiš se v pátek odpoledne pochlubil na svém profilu na Facebooku fotografií, kterou mu zaslal skladatel Karel Vágner. Ten Babiše zdravil ze svého pobytu na Floridě, kde je společně s Jaromírem Jágrem.

Babišovi přišla fotka z Ameriky. A na ní dvě velmi známé tváře
Foto: Petr Dimun
Popisek: Antikampaň proti reklamě hnutí ANO Andreje Babiše

„Jarda Jágr se do politiky nehodí. Byl by z toho otrávenej. Jeho posláním je hokej,“ těmito slovy vyvracel loni v květnu Andrej Babiš zvěsti o tom, že by měl Jágr kandidovat na prezidenta. Proběhla tehdy vážná debata o tom, jak by to vypadalo, než však veřejnost dospěla k závěru, že jde o nadsázku komentátora Lidových novin Martina Zvěřiny.

V pátek však Babiš připomněl na Facebooku, že se s dvojnásobným mistrem světa zná. Vyvěsil si na zdi totiž fotografii, na které jej zdraví skladatel Karel Vágner spolu s Jágrem přímo z USA.

„Ahoj Andreji, moc Tě zdraví kamarád Kája z Hole a Jarda z Floridy, po zápase s Carolinou!“ napsal Vágner spolu s fotografií, kterou poslal ministrovi financí.

„No super, sluší vám to, zdravím oba, Jarda to válí skvěle!“ okomentoval obrázek s dresem Babiš a pod tím se opět strhla diskuse, kde polovina přítomných odsuzovala Jágra a druhá blahopřála Babišovi.

„Jarda je skvělej a chytrej chlap. Každý někdy může šlápnout do sračky z čapího trusu,“ napsal pod Babišův vzkaz stálý přispěvatel Andrej Babinskej.

„Mně ani tak nevadí Babiš, jako ty dementi, co mu to žerou. Ty jsou skutečně nebezpečný,“ varoval přítomné diskutující Davídek Medvídek. Tomu však mnozí oponovali s gratulacemi.


(Facebook A. Babiše)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…