Bárta, Okamura, Kalousek, Kuba dnes na obrazovce

17.10.2013 13:01

Sledovanost roste a politici jsou k nezastavení. Tak by se dala popsat situace několik dnů před volbami do Poslanecké sněmovny.

Bárta, Okamura, Kalousek, Kuba dnes na obrazovce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Na televizi Barrandov bude dnes od 20:15 k vidění souboj Víta Bárty (Úsvit) a Martina Kuby (ODS). Tématem má být samozřejmě předvolební situace v České republice. Čtyřiadvacítka pro změnu nachystala dvouhodinovou show ze Středočeského kraje, v níž se ukáže například Petr Bendl, Miroslav Kalousek nebo Tomio Okamura.

Nejvíce podnikatelů prý eviduje Praha, na druhém místě je právě Středočeský kraj, nejméně jich je v kraji Libereckém. Jak se živnostníci snaží prosadit a jaké ekonomické otázky jsou pro ně nejdůležitější? Z pohledu podnikatele určitě stabilní ekonomické prostředí a čitelné daně, z pohledu zaměstnance pak růst mezd a dostatek pracovních příležitostí. To bude ústředním tématem večerního veřejnoprávního vysílání.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…