Bárta o novináři JXD: Zfetovanej pohodář nevnímá, co se děje

15.07.2012 20:56

Vít Bárta se rozhodl srdnatě hájit svého poslance Petra Skokana, který byl předmětem mnoha drsných útoků poté, co ve sněmovně přečetl přepis svého téměř rok starého telefonátu, ve kterém jej ministr financí Miroslav Kalousek počastoval mnoha peprnými výrazy a přislíbil mu nakládačku. Bárta se nyní pustil do novináře Jiřího X. Doležala, který napsal, že Skokanovi kritici mají v podstatě pravdu.

Bárta o novináři JXD: Zfetovanej pohodář nevnímá, co se děje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

„Kalousek nazval Skokana debilem, blbečkem a čurákem. Jsou to silná slova, ale po pravdě: znáte pravdivější označení pro poslance za bandu obálkářů s Johnem v čele a Bártou v pozadí?“ ptal se ve svém komentáři pro Reflex.cz Jiří X. Doležal. A dodává, že Kalusek je možná poslední člen vlády, který ještě dokáže nazývat věci pravými jmény.

Neoficiální lídr Veverek Vít Bárta se následně na svém webu opřel do samotného Doležala. Ten podle něj označil Skokana takto drsně nejspíš proto, že měl odvahu prozradit, jak mu Kalousek vyhrožoval do telefonu. Připomněl i Kalouskovo „nenápadné“ vydírání kvůli dotaci, kterou prý ministr Skokanovi nikdy neodmítl.

S Nečasem za zády

„To vše v den, kdy sněmovna jednala o tom, zda je přípustné, aby Kalousek vyhrožoval vyšetřovateli a policejnímu prezidentovi a  Nečas, Kubice i kníže stáli za Kalouskem a hrozili, že bez důkazů by měl policejní prezident skončit,“ připomíná superguru.

Podle Bárty si „zfetovanej pohodář“ Doležal vůbec neuvědomuje, že nyní se rozhoduje, zda budeme žít v demokracii, nebo v Kalouskově oligarchii. „Skokan je válečník a vážím si jej. Kolik je takových, co jsou ochotni říct veřejně, jaký Kalousek ve skutečnosti je?“ ptá se Bárta.

Pokud prý někdo má zkušenost s Kalouskovou agresivitou a vyhrožováním, měl by to říct nahlas. Jinak se lidé nikdy nedozvědí, zda má pravdu Lessy, nebo Kalousek.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala to musí říct první... Úniky z tajných služeb vybraným novinářkám? „Kauza“ Bystroň. Generál varuje

8:20 Fiala to musí říct první... Úniky z tajných služeb vybraným novinářkám? „Kauza“ Bystroň. Generál varuje

Není dobré, pokud tajné služby používají média k „únikům“ ze svých dokumentů, varuje generál a bezpe…