Bidena potřebujeme, zničí USA zevnitř. Už Usáma to věděl...

27.08.2021 19:27

Jeden ze zakladatelů islamistické teroristické organizace Al-Káida Usáma Bin Ládin již v roce 2010 doufal, že by se Joe Biden mohl stát prezidentem Spojených států. Známý islámský terorista před Bidenem nevaroval (zatímco před Barackem Obamou ano), a ještě vyzýval, aby Bidena ostatní bojovníci ušetřili – doufal totiž v to, že Spojené státy rozloží místo islamistů sám Biden. „Přivede Spojené státy do krize,“ předpovídal Bin Ládin v dopise, na nějž upozornil The New York Post.

Bidena potřebujeme, zničí USA zevnitř. Už Usáma to věděl...
Foto: repro Youtube
Popisek: Joe Biden

Anketa

Chcete, aby byl Andrej Babiš premiérem až do roku 2025?

79%
18%
hlasovalo: 17641 lidí
Zakladatel Al-Káidy, který byl kvůli svému napojení na teroristy zodpovědné za útoky z 11. září 2001 jedním z nejhledanějších zločinců světa, Bidenovo prezidenství předpověděl roku 2010, když popisoval, koho mají nechat teroristé v čele Spojených států, kdyby se jim podařilo odstranit tehdejšího prezidenta Baracka Obamu.

Zatímco k likvidaci Obamy sám hlasitě vyzýval, upozornil, že by teroristé měli nechat jeho tehdejšího viceprezidenta Joea Bidena v klidu přebrat prezidentskou funkci. Předpovídal totiž, že je Biden pro rozložení Spojených států ideální.

Dopis z května 2010, na nějž The New York Post upozorňuje, obsahuje Bin Ládinovu výzvu k likvidaci 44. amerického prezidenta Baracka Obamy, jelikož Bin Ládin chce, aby prezidentský úřad převzal právě Biden. Píše, že Biden „není cílem“ teroristů a mají nadále očekávat, až přijde okamžik ke zlikvidování Obamy a tehdejšího ředitele zpravodajské služby CIA Davida Petraeuse. Teroristé podle něho měli oba vysoce postavené muže odstranit pomocí útoku na jejich letadla.

„Biden převezme prezidentský úřad na zbytek funkčního období, jak je tam normou,“ napsal, co se pak stane. Obamova viceprezidenta v čele Ameriky považoval za hlavní zbraň proti Spojeným státům. „Biden je na tento post zcela nepřipravený, což přivede USA do krize,“ vysvětlil terorista v dopise, který byl nalezen mezi dokumenty v Pákistánu. Tam Američané Bin Ládina dopadli a zlikvidovali na začátku května roku 2011.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…