Brusel měl připravený scénář, jenže se vloudila chybička. Odhaluje ji Petr Hájek

11.05.2016 21:38

Bývalý mluvčí prezidenta Václava Klause Petr Hájek se na svém serveru Protiproud.cz rozepsal nad souvislostí mezi islamistickou vraždou v Německu a podvodem, který má vetřeleckou invazi učinit nakonec nezvratnou i u nás. Zároveň se ptá, zda se vloudila chybička – s obranou vnější hranice EU totiž podle něj nikdo nepočítá.

Brusel měl připravený scénář, jenže se vloudila chybička. Odhaluje ji Petr Hájek
Foto: Repro Foto: ČT
Popisek: Bývalý vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek v pořadu Máte slovo

Hájek popisuje incident na nádraží v Grafingu nedaleko Mnichova, kde sedmadvacetiletý muž pobodal čtyři lidi. „Jedna z obětí zemřela, druhý člověk balancuje mezi životem a smrtí. V dnešním šíleném světě v podstatě už ‚běžný‘ incident. Evropa se i bez TTIP amerikanizuje rychleji, než tušíme,“ podotkl Hájek.

„Jenže ten vrah přece jen něčím zvláštní byl. Odkryl identitu. Podle svědků při zabíjení náhodných cestujících, kteří jeli do práce, křičel známé ‚Allahu Akbar!‘ (arabsky ‚Bůh je veliký‘) a ‚zemřete, nevěřící!‘. To ostatně sám později přiznal policii – a policie dosti nečekaně veřejnosti. Asi zkušenosti ze silvestrovské noci (a následného utajování muslimských zločinů vůči bezbranným ženám) přece jen zapůsobily,“ myslí si. Zároveň však dodává, že podle vyšetřovatelů jde o německého občana, jenž prý neměl žádné známé vazby na islamisty. 

„Policie rovněž tvrdí, že zatím nezná teroristův motiv. Což je ‚půvabně‘ komické, pokud současně potvrzuje slova, která vraždu provázela. Asi jako by usilovně zkoumala motivy ‚popravčích‘ z ISIL při jejich děsivých videojatkách. Ale to hlavní, co dokola opakuje – a po ní bude i náš mediální mainstream: Nebyl to migrant,“ všímá si Hájek. A všímá si také toho, že na hranicích nemáme žádné ploty, ale máme Schengen – vymoženost, kdy nemusíme vytahovat pasy, když přejíždíme hranice. To je však podle jeho názoru mýlka, Schengen je prý dobrý především pro náklaďáky vozící do naší země potraviny. 

„Alespoň podle obalů to jsou ty kdysi tak ‚tuzexově‘ žádané západní produkty. Jenže omyl. Ve stejných obalech jsou potraviny vyrobené podle úplně jiných receptur a z jiných (mnohem horších) surovin – a kupodivu jsou přesto dražší. Prý to pro nás stačí. Jsme na to zvyklí. Dělají to pro naše dobro,“ dodal. Podle jeho názoru jsme však hloupí, že je kupujeme a podporujeme. Sice by jejich odchod podle jeho slov domácí zemědělství a potravinářství nezachránila, ale zcela jistě by to pomohlo domácím producentům.

„Jenže ONI (v Berlíně, Bruselu atd.) nepotřebují, abychom stáli na vlastních nohou. Naopak. A jakže to souvisí s tím vrahem od Mnichova?“ ptá se. A zároveň odpovídá. „Bezprostředně. Příště nějaký stoupenec Alláhův z Hesenska či odkudkoli nevystoupí v Grafingu, ale třeba v Plzni. Nebo v Praze,“ dodává. Podle něj již jen „ten holohlavý ze Strakovy akademie a jeho vládní kumpáni se dál tváří, že se dohromady nic neděje“. 

Původní text ZDE.

„Zase pojede na nějaký ten summit EU, aby pak rozhodil rukama, že sice migranty nechtěl, ale byl přehlasován. Tentokrát (na rozdíl od minulé obdobné etudy) se prý dokonce možná obrátí na soud. A společně s ministrem Chovancem budou opakovat mantru: Ochrana vnější schengenské hranice. A společně budou vědět, že lžou. Nic takového se totiž nechystá. Jen stínuje,“ říká Hájek se srovnáním hlídání hranic v minulosti. Podle jeho názoru jsou plány a slova o ochraně vnějších hranic EU jen čistým výmyslem a mystifikací.

„Mají rozdělené role. ‚Mutti‘ na ně dělá naoko bububu, ONI zase naoko oponují Junckerovi, Jourové a spol.: Sobotka je hodný policajt, Chovanec ten zlý. Společně s Bělobrádkem (lidovci) a dost možná i Babišem (ANO) však vědí, že celé je to jen kabaret. Jeho hraním se získává čas. Teď aktuálně pro britské referendum o vystoupení z EU. Na chvíli musí migrantský proud polevit. A on polevil. Nikoli proto, že by fungovala ‚smlouva‘ s tureckým pašou Erdoganem – ale navzdory ní,“ zakončil Hájek se slovy, že jedinou cestou je uzavřít naše hranice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…