Bulvár: Zemanovu kancléři Mynářovi utekla žena. S kuchařem

30.10.2013 7:27

Z hradního kancléře Vratislava Mynáře se v brzké době stane opět svobodný muž. Jeho manželka Kamila jej totiž opustila kvůli nové známosti. Sám Mynář deníku Blesk sdělil, že rozvod je na spadnutí a považuje ho za logické řešení po tom všem, co se v poslední době stalo.

Bulvár: Zemanovu kancléři Mynářovi utekla žena. S kuchařem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléř prezidenta Vratislav Mynář

Vratislava Mynáře čeká rozvod. Sám jej označuje za logické vyústění nedávných událostí a důvody rozpadu manželství vidí různé. Na vině je prý i jeho pracovní vytížení. "Dle mého mínění jsme v určité době spolu málo mluvili a vygradovalo to až do té míry, že hledala útočiště u někoho jiného," říká kancléř smířlivě.

Podle obyvatel obce, kde Mynář s manželkou žili, se Mynářová coby provozní restaurace na Srubu, která manželům patří, zakoukala do jednoho z kuchařů.

Kancléř neočekává žádné větší komplikace, už vzhledem k tomu, že s manželkou neměli děti. "O to teď bude vše jednodušší," uvedl pro Blesk.

Potřebuje bezpečnostní prověrku, jinak končí

Blížící se rozvod ale nejspíš není jediná změna v Mynářově životě, která se na něj neodvratitelně valí. Pokud si urychleně neudělá bezpečnostní prověrku potřebnou pro výkon své funkce, jako šéf prezidentské kanceláře končí. Uvedl to prezident Miloš Zeman v Otázkách Václava Moravce.

"Nastupují dvě možnosti – buď si tu prověrku dodělá, to znamená, že ji dostane, a pak zůstane kancléřem, nebo si ji nedodělá, pak přestane být kancléřem a já si budu shánět kancléře nového," uvedl prezident.

Podle zpravodajského webu České televize ale Mynář svou žádost o bezpečnostní prověrku pozastavil. On sám to ale popírá s tím, že o prověrku ani nepožádal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…