Bulvár si usmiřuje Kocourka: Měl důvod peníze manželce "odklonit"

24.11.2011 7:06

Bývalý ministr průmyslu a obchodu Martin Koucourek měl dobrý důvod, proč v roce 2008 od své manželky "odklonil" peníze. Ačkoli totiž manželé ještě nebyli rozvedeni, Olga Kocourková už v té době čekala dítě s jiným mužem.

Bulvár si usmiřuje Kocourka: Měl důvod peníze manželce "odklonit"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kocourek

Kocourkův čin je stále nelegální, lidsky je ale s novými informacemi o něco pochopitelnější. Takový obrázek nastiňuje čtvrteční Blesk. "Peníze jsem odklonil od rodinných problémů v roce 2008," zpovídal se Kocourek veřejnosti ještě jako ministr. Co byly ony rodinné problémy, ovšem nechtěl nijak dál komentovat.

Bulvární deník důvod objevil - invalidního muže se zdravotními problémy (Kocourek v mládí přišel o nohu při autonehodě) podle něj zradil člověk nejbližší. Jeho manželka otěhotněla s jiným. Není prý divu, že exministr s takovou ženou už nechtěl sdílet domácnost a tedy ani peníze.

SLEDUJEME téma zbohatnutí Kocourkovy matky

"S bývalým manželem jsem nežila už od roku 2007, pouze rozvod nabyl právní moci až o dva roky později," hájila se podle Blesku Kocourková. Z manželství si odnesla dva miliony korun, auto i byt. Teď chce navíc ještě polovinu ze 16 milionů, které před ní exministr schoval na účtu své matky.

Stále nelegální ale pochopitelný je teď Kocourkův čin. Otázkou ovšem podle deníku zůstává, kde Kocourek k 16 milionům vůbec přišel.

Čtěte:

Kocourek to složil. Padají jak mouchy, glosuje šéf socialistů 

Kocourek poletí z vlády a vše bude zapomenuto. Bublanův odhad 

Zhroucená troska, půjde sedět na deset let. Kocourek dostává výprask

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

15:16 Prigožin „žije“? Vyneseny silné informace

Kam zmizeli žoldnéři wagnerovců? Zdá se, že kremelský vládce Vladimir Putin nadále dokáže efektivně …