Bulvár sledoval Kalouska v noci po volbách. Exministr prý nebyl sám

14.10.2014 7:44

Zatímco ostatní představitelé TOP 09 v pražském hotelu Dorint v sobotu v noci zapíjeli žal z nepovedených voleb, první místopředseda strany Miroslav Kalousek se podle pozorování deníku Blesk vyrazil „odreagovat“ jinak. V luxusní pražské restauraci si našel pohlednou brunetku, se kterou posléze strávil noc.

Bulvár sledoval Kalouska v noci po volbách. Exministr prý nebyl sám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Anketa

Výsledek které strany v komunálních volbách vás nejvíce potěšil? Ať už příjemně, nebo škodolibě

3%
1%
83%
3%
2%
0%
2%
5%
hlasovalo: 8649 lidí

Fotodokumentace bulvárního deníku začíná v půl dvanácté v noci. V té době již bylo známo, že volby pro TOP 09 nedopadnou příliš dobře a ve štábu, který sídlil v hotelu Dorint poblíž Olšanských hřbitovů, byla nálada spíše pochmurná. Kalousek proto raději nasedl do taxíku a odjel do vinohradské restaurace Leggero.

Ta měla být toho večera pro veřejnost uzavřena, na dveřích byl avizován „soukromý večírek“. Kalousek usedl ke stolu s majitelem restaurace a několika dalšími lidmi, mezi kterými byla i pohledná brunetka. Fotografie pořízené přes sklo prokazují, že se bývalý ministr financí začal živě zajímat právě o ni.

Před druhou hodinou ranní pak fotografové zachytili Kalouska na ulici před restaurací, a tentokrát jej tmavovláska již doprovázela. Kalousek ji džentlmensky pomohl do přistaveného taxíku a následně oba společně odjeli do pražských Košíř, kde prý podle všeho slečna žije. Zde paparazzi měli zjistit, že Kalousek s ní zamířil i do bytu, kde měl setrvat až do ranních hodin.

Druhý den před polednem nastoupil první místopředseda TOP 09 s ostatními představiteli na důležitou povolební tiskovou konferenci. Byl plný energie a reportéry zaujalo, že na sobě měl stejné oblečení, ve kterém absolvoval celý předchozí den.

Jak Blesk poznamenává, není to poprvé, co byl exministr přistižen při podobných dobrodružstvích. Například před třemi lety byl v Praze přistižen s luxusní kyticí, jejíž adresátku se však bulvaristům nepodařilo dohledat. Je však třeba dodat, že Kalousek je již několik let rozveden a od té doby se netají, že žije jako starý mládenec bez stálé partnerky. Na dotazy po svém osobním životě novinářům pravidelně odpovídá, že jim do toho nic není.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…