Chemnitz: Na koncertě proti rasismu mladí lidé a vlajky homosexuálních hnutí, uvedla TV Prima

04.09.2018 7:32

V německé Saské Kamenici se včera večer uskutečnil koncert proti pravicovému extremismu. O průběhu informovala TV Prima na svém facebookovém profilu.

Chemnitz: Na koncertě proti rasismu mladí lidé a vlajky homosexuálních hnutí, uvedla TV Prima
Foto: Repro Youtube
Popisek: Demonstrace ve východoněmeckém městě Chemnitz

"Ptali jsme se místních, kteří navštívili tuto demonstraci, proč tu jsou. Většinou jsou tito lidé dost levicově zaměření. Je tu dost levicových hnutí. Sešli se tu lidé, kteří mají dost promigrantské názory," zmínil reportér.

Anketa

Který z posledních premiérů byl nejlepší?

4%
4%
3%
89%
hlasovalo: 11145 lidí

Jeden z místních občanů podle něj připustil, že je velký problém, co se tu děje. "Ale stále tvrdil, že by se mělo pomáhat. Připomínal rok 1968, kdy utíkalo dost českých občanů," dodal reportér. 

Prima také přinesla komentář, podle něhož je jen otázkou času a místa, kdy a kde dojde k obdobné situaci jako v Chemnitzu. "Vražda. Demonstrace. Pravicoví extremisté. Odsouzení ze strany médií a politiků. Demonstrace. Xenofobové a náckové. Kontrarozvědka by snad měla sledovat členy strany AfD . Jakoby příčina defakto nikoho nevzrušovala a důležitější byl až její důsledek. Jakoby demonstrace proti nepřizpůsobivým a s naší kulturou nekompatibilním jedinců zejména ze subsaharské Afriky a Blízkého východu byla nesrovnatelně pohoršující, než jí předcházející vražda Němce s kubánskými kořeny," poznamenává v komentáři Tomáš Vyoral.

"Holt uměle generovaný multikulturalismus naší doby a přínosy migrační invaze jsou nezpochybnitelné," dodává také s poukazem na situaci v Saské Kamenici. 

Komentář najdete ZDE.

Reportér FTV Prima pak ukázal také náladu před koncertem, na nějž dorazily desetitisíce lidí. "Většinou jsou to mladí lidé s vlajkami levicových hnutí, homosexuálních hnutí," poznamenal reportér. "Co se týče obyčejných občanů, ti se zdržují v okolních ulicích, doprava i celé město je v klidu," poznamenal, že na místo dorazili lidé z celého Německa. 

Zpravodajství najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…