Další škraloup. Primátorka Krnáčová si byla v pracovní době zahrát golf, napsal bulvár

15.05.2015 17:10

Makám. Tak znělo heslo, které se v podání pražské primátorky nejeví zrovna relevantně. Důvodem může být zajímavé odhalení, s nímž přišel v pátek bulvární magazín Spy.

Další škraloup. Primátorka Krnáčová si byla v pracovní době zahrát golf, napsal bulvár
Foto: Praha.eu
Popisek: Pražská primátorka Adriana Krnáčová a radní Jan Wolf

„Takzvaná Krnda o sobě v souvislosti s plněním povinností říká, že je univerzálním vojákem. A co by to bylo za žoldnéře, kdyby se neuměl poveselit," uvádí web v souvislosti s výjezdním zasedáním, o němž ParlamentníListy.cz psaly taktéž. Podle zdrojů Spy.cz se pražská primátorka Adriana Krnáčová před jednáním politických špiček, které se konalo zkraje týdne mimo metropoli, skutečně královsky bavila. „Hrála skoro celý den golf s odsouzeným socialistou Karlem Březinou v Loreta Golf Club Pyšely," tvrdí naši informátoři s tím, že při sportu nechyběla sklenka něčeho povzbudivého.

„Nevzpomínám si, ale takové informace nepodávám ani v případě, že bych něco věděl," potvrdil manažer Jiří Novosad loajalitu vůči klientům klubu v Pyšelích.

Naše redakce z této schůzky získala rovněž informaci, že pražská ČSSD spolu s primátorkou Krnáčovou hodlala zvýšit daň z nemovitosti až o pětinásobek. Proti byla radní za ANO Eva Kislingerová a šéfka hnutí v Praze Radmila Kleslová. „Hnutí ANO je zásadně proti. Domnívám se, že v rozpočtu hlavního města Prahy je dostatek prostředků, jen se s nimi musí hospodárně a účelně nakládat,“ sdělila Kleslová pro ParlamentníListy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…