Debil, kur*a, p*del. Tak prý mluví vlivný primátor z ČSSD

05.09.2013 10:22

Protekční SPZ, podivný vysokoškolský titul, arogance k novinářům a vůči spolupracovníkům vulgární výlevy. To je prý Roman Onderka, primátor druhého největšího města v zemi. Jenže jeho zlaté časy prý možná skončí.

Debil, kur*a, p*del. Tak prý mluví vlivný primátor z ČSSD
Foto: Redakce
Popisek: primátor Brna Roman Onderka (ČSSD)

Primátor Onderka se již dříve stal předmětem zájmu bulváru. Zjistilo se, že pan primátor užívá protekční SPZ 6B9 0001. K potvrzení jeho role „jedničky“ pak pokračující číselné pořadí obdrželi jeho náměstci.

Česká televize se zase zaobírala Onderkovým vysokoškolským studiem. Primátor se pyšní titulem bakaláře, ale podle předsedkyně Akreditační komise Vladimíry Dvořákové je jeho práce zcela nevyhovující. „Taková práce by ani neměla být k obhajobě připuštěna,“ zhodnotila Dvořáková.

Onderka všechny aféry ustál a v brněnské ČSSD má neobyčejně pevnou pozici. Teď se však jeden z jeho spolustraníků pro Krajskelisty.cz rozpovídal o dalších osobnostních svérázech muže, který jednu dobu dokonce působil jako stínový ministr.

„Tak sprostého člověka abyste pohledali,“ postěžoval si. „Většinou se slova jako kurva, prdel a podobně vyskytují v každé větě, to vám potvrdí každý,“ dodal. Pokusy o ověření jeho názoru však skončily neúspěšně. O primátoru Onderkovi brněnští politici nechtěli příliš mluvit. Nikdo prý nechce přijít o práci a Onderka je po sedmi letech ve funkci primátora velmi mocný.

I na Onderku však prý možná dojde. Podle Prvníchzpráv.cz na jižní Moravě eskaluje konflikt mezi dvěma křídly v ČSSD - „sobotkovci“ a „haškovci“. Zde je totiž opepřen osobní kandidaturou obou lídrů. Na krajské úrovni prý zatím získává převahu Bohuslav Sobotka. To není dobrá zpráva pro Onderku, který se prý postavil na stranu Michala Haška.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…