Dimun (ČSSD): MF Dnes lže

22.03.2010 18:29

Stanovisko k článku MF Dnes Paroubek chce parkovat v zákazu vjezdu

Dimun (ČSSD): MF Dnes lže

Tažení MF Dnes proti ČSSD očividně nekončí a s blížícími se volbami bude naopak neobjektivita na stránkách MF Dnes, bohužel, nabírat na obrátkách.

Spoluautorem článku, který naprosto v rozporu s realitou tvrdí v titulku, že Jiří Paroubek chce „parkovat v zákazu vjezdu", je Artur Janoušek, který se svého času vydával za zájemce o vstup do ČSSD za úplatu. Ačkoliv byl odmítnut, v rozporu s pravidly objektivity tuto skutečnost ve svém článku nezmínil, neboť se MF Dnes nehodila k obvinění ČSSD z nabírání tzv. černých duší. Mimochodem, jedinou černou duší ČSSD, o které MF Dnes přinesla důkaz, je redaktor MF Dnes sám.

Na co ČSSD reaguje"Obyčejný člověk" Paroubek chce parkovat na zákazu vjezdu

Připomínám také, že MF Dnes se dosud neomluvila za pomluvu o tom, že se Jiří Paroubek jako premiér měl údajně sejít s údajnými lobbisty, se kterými měl údajně jednat o nákupu transportérů Pandur, přičemž jediný fakt, který byl z této pseudokauzy prokázán je, že byl v den údajné schůzky až do noci mimo ČR na mezinárodní konferenci.

Čtěte: Paroubek: Ze "zápisníku známého papaláše"

Jiří Paroubek nikdy o žádné výhody typu parkování na pěší zóně nežádal, ani žádat nehodlá. Proto jsme požádali primátora za ODS Jaroslava Kuberu, aby nám sdělil, kdo měl údajně žádat o takovou výhodu. Buď to byla provokace, za níž klidně může po zkušenostech s MF Dnes stát opět její redaktor, anebo si to pan Kubera celé vymyslel a budeme nyní svědky vysvětlování a la Topolánek.


Petr Dimun, vedoucí sekce PR a marketingu ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…