Diplomatická smetánka chce vidět skutečnost. Prominenti míří na Šluknovsko

05.06.2012 20:03

Norman Eisen, velvyslanec Spojených států amerických a Jens Eikaas, velvyslanec Norského království, se v doprovodu vládní zmocněnkyně pro lidská práva Moniky Šimůnkové zúčastní ve čtvrtek pracovní cesty do regionu Šluknovska.

Diplomatická smetánka chce vidět skutečnost. Prominenti míří na Šluknovsko
Foto: tan
Popisek: Americký velvyslanec Norman Eisen

Oba velvyslanci projevili zájem o seznámení se se situací v regionu v souvislosti s eskalací sociálních nepokojů v loňském roce. Chtějí se také seznámit s dosavadní činností úřadu zmocněnkyně na Šluknovsku, včetně působení Agentury pro sociální začleňování a dobré praxe v oblasti inkluzivního vzdělávání, které jim představí Martin Šimáček, ředitel Agentury.

Delegace navštíví město Varnsdorf, kde se setkají s vedením města, navštíví ubytovnu T.G. Masaryka a speciální základní a mateřskou školu. Během odpolední části cesty se  přesunou do Krásné Lípy, kde navštíví základní a mateřskou školu a komunitní centrum Kostka Krásná Lípa. Proběhne i pracovní oběd se starosty šesti měst z regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ukrajina nás podvedla.” Plno sprostých slov z Británie. Vysoká místa

21:55 „Ukrajina nás podvedla.” Plno sprostých slov z Británie. Vysoká místa

„Co jsme od února 2022 naučili Putina? Jen to, že jsme banda totálně zas *aných vtipálků a klaunů,“ …