Elity z vás chtějí udělat stádo! varuje Foldyna

31.12.2020 22:46

Poslanec hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Jaroslav Foldyna zhodnotil končící rok 2020. Vidí ho jako rok, ve kterém se tradiční hodnoty ocitly pod těžkou palbou a lidem jsou vnucovány změny, které si řada občanů nepřeje. Ten, kdo si je nepřeje, by prý měl v roce 2021 volit SPD.

Elity z vás chtějí udělat stádo! varuje Foldyna
Foto: repro FB, tan
Popisek: Jaroslav Foldyna

Jaroslav Foldyna vnímá rok 2020 jako rok, v němž je napadána naše svoboda, národní identita a dokonce i identita biologická.

„Systematicky je nám vnucována nová definice životního stylu, kdy každý útok na tradiční, a prý již neplatné, hodnoty má dělostřeleckou přípravu těžkého kalibru. Vždy je to tak, že pro novou, ‚lepší‘ svobodu nám vezmu kus té stávající. Útočí na národní identitu, aby nás o ni připravili, a stejně postupují i v případě naší identity biologické. Prosazováním genderové politiky a agresivního feminismu rozbíjí vztah mezi mužem a ženou, a tím likvidují základní prvek státu, rodinu,“ vypálil Foldyna.

Stávající elity se podle Foldyny snaží udělat z lidí bezpohlavní stádo, a pokud se něco nestane, bude jen hůř. Cestu z krize však vidí. Ve sněmovních volbách, které proběhnou na počátku října 2021. Podle Foldyny by měli lidé v těchto volbách hlasovat pro SPD, protože jen hnutí Tomia Okamury hájí tradiční hodnoty.

„Snaží se z nás vytvořit bezpohlavní stádo, které pujde snadno ovládat. Pokud se tomu nevzepřeme v podzimních volbách, tak vykročíme po cestě k modernímu otroctví globálního kapitálu. Rok 2021 tedy bude sakra důležitý, nezapomeňte na to,“ požádal své spoluobčany.

Jaroslav Foldyna hájí tradiční rodinu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…