Emma Smetana už ví, proč se jí smějí. Ona za to nemůže

08.09.2023 14:41 | Monitoring

Politicky vyhraněná moderátorka, příležitostná zpěvačka a herečka Emma Smetana sklízí kritiku za svou roli v novém seriálu TV Prima Eliška a Damián. Smetana nyní v médiích vysvětluje, že kritika je neoprávněná, protože lidé jen formát seriálu nepochopili. „Trochu sebereflexe,“ vzkazují jí diváci.

Emma Smetana už ví, proč se jí smějí. Ona za to nemůže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Emma Smetana

TV Prima přišla v minulých dnech s očekávaným seriálem Eliška a Damián, ve kterém hraje hlavní roli bývalá moderátorka DVTV Emma Smetana, která se netají tím, že nemá téměř žádné herecké zkušenosti. Podle mnohých ohlasů je to na jejím hereckém projevu znát, zdrcující kritiku si ale Smetana nepřipouští.

„Já jsem věděla, že jdeme točit pohádku, nebo dokonce telenovelu, vzhledem k tomu, jakými technickými prostředky, v jakém tempu a za jaký budget se to točí. Teď se ukazuje, že hodně lidí asi očekávalo prémiovější typ zpracování, pokud jde o tu formu,“ hledá Smetana příčiny diváckého zklamání.

Lidé prý čekali něco lepšího asi i proto, že k seriálu probíhala masivní mediální kampaň. „Tak je škoda, že tam vzniklo možná určité nedorozumění, možná vlivem té velikánské kampaně nebo toho, že my už příliš dlouho chodíme do médií a příliš jásáme a možná jsme vzbudili příliš velké očekávání. A najednou něco tak nekonfliktního, jako je pohádka, takovýto primetimový TV Prima formát, dokáže některé lidi úplně neuvěřitelně vytočit,“ podivuje se Smetana v Českém rozhlasu.

Negativní kritiku si ale prý nikdo z tvůrců nepřipouští, protože je při natáčení všem příjemně a všichni navázali nová přátelství. „My si to nechceme nechat zkazit, protože pro nás je to životní zážitek, radostný proces a pro mě osobně, protože nemám tolik hereckých zkušeností, tak je hrozně krásné zjištění, že se v takovémhle prostředí a kolektivu dá takhle příjemně existovat. Hrozně moc lidí jsem si tam lidsky oblíbila a tahle lidská rovina přežije i ten samotný seriál,“ dodává Smetana, kterou kritika seriálu a jejího herectví očividně nijak netrápí.

Podle ohlasů diváků by to chtělo od moderátorky a občasné zpěvačky a herečky více sebereflexe. „To je tak, když někomu chybí sebereflexe,“ stojí v jednom z komentářů.

„My jako diváci nejsme rozčílení ani udivení pohádkou ani námětem, jak nám tu paní Smetana předkládá, ale naprosto amatérským zpracováním i hereckými výkony,“ píše jedna z diskutujících.

„Nedá se na to koukat,“ hodnotí stručně další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Protekční dítě matky Pajerové., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusebavorák , 08.09.2023 16:14:23
Snobská sebranka protlačuje děti do výnosných postů i když nejsou moc chytré, hezké, nemají talent ani osobnost. Ale mají o sobě vysoké mínění a ohromné sebevědomí. Zato mají správné púolitické postoje. Proto kultura u nás vypadá podle toho.

|  22 |  1

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…