Exposlanec Babák si opatřil kávovar. Dal si ho na záda a vyrazil mezi vás

01.05.2014 23:04

Předvolební kampaň politické strany Republika vrcholí. Zejména na Facebooku je patrné, kolik míst a měst právě tato nově založená partaj objela. Zatímco její předseda Otto Chaloupka navštívil Teplice, bývalý poslanec VV Michal Babák obcházel Vlašim.

Exposlanec Babák si opatřil kávovar. Dal si ho na záda a vyrazil mezi vás
Foto: Michal Drabík
Popisek: Michal Babák

„Naše republiková káva je na cestě k vám. Dnes ve Vlašimi byl barel prázdný ani ne za hodinu. Díky všem, se kterými jsem měl tu čest diskutovat o stavu naší země a řešeních, které má Republika,“ uvedl Babák, v posledních týdnech proslulý především díky knize o zákulisí české politiky.

Otto Chaloupka, který podle četnosti výstupů na sociální síti Facebook snad i spí, upozornil rovněž svým statusem: „Právě jsme objeli s naším spotem a autem i sídliště Máj a Vltava. Nebojíme se přijet za vámi ani do rizikových lokalit. Problémy s nepřizpůsobivými musíme řešit.“

Republika je nově založená politická strana, za níž do Evropského parlamentu kandiduje například bývalá moderátorka TV Nova Eva Jurinová nebo exposlanec Otto Chaloupka. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…