FOTO Odtajněno: Adolf Hitler přežil válku, tvrdí hlášení CIA

29.10.2017 20:51

Server deníku Daily Star přináší informace o tom, že světlo světa spatřily šokující snímky Adolfa Hitlera. Kromě toho server píše o hlášení agenta CIA, který tvrdí, že podle jeho zdroje žil Hitler po válce v Kolumbii. Vycházel přitom z hlášení vojáka Philipa Citroena, který byl údajně s Hitlerem v pravidelném kontaktu.

FOTO Odtajněno: Adolf Hitler přežil válku, tvrdí hlášení CIA
Foto: wikipedia.org
Popisek: Adolf Hitler na vrcholu své moci

„Šokující odtajněné složky CIA odhalují, že agenti dostali tip. Nacistický diktátor Adolf Hitler byl ještě víc než deset let po válce naživu,“ píše server. Hitler údajně nezemřel ve svém berlínském bunkru pod kancléřstvím. Podle fotografií, které doputovaly až na stůl agentů CIA, prchl Hitler do Kolumbie a poklidně žil v Jižní Americe.

Voják Philip Citroen byl prý pravidelně s Hitlerem v kontaktu. Právě on informoval CIA, že se Hitler v lednu roku 1955 přestěhoval do Argentiny. Právě hlášení tohoto vojáka měli na stole agenti kanceláře CIA v Caracasu. „Citroen poznamenal, že už uplynulo deset let od konce druhé světové války a spojenci už nemohli stíhat Hitlera jako válečného zločince,“ píše dál server.

Adolf Hitler

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Anketa

Znepokojuje vás zdravotní stav prezidenta Zemana?

21%
79%
hlasovalo: 8490 lidí

Oficiální verze přitom zní jinak. Podle stále uznávaných informací o konci druhé světové války Hitler spáchal sebevraždu. Ještě předtím, než tak učinil, kladl svým podřízeným na srdce, že musejí jeho tělo spálit, aby se snad nedostalo do rukou Sovětů, kteří by ho pak vystavovali jako ulovený kousek vzácné zvěře. To prý byla Hitlerova noční můra.

Konspirační teoretici však vždy věřili, že Hitler uprchl a žil ještě mnoho let po konci druhé světové války. Podle nové teorie se Hitler přestěhoval z Kolumbie do Argentiny. FBI a CIA se touto informací zabývaly, ale vyšetřovatelé i po důkladném prověřování dospěli k závěru, že Hitler skutečně zemřel v roce 1945 v bunkru pod zničeným kancléřstvím.

Stojí za pozornost, že se tyto informace objevují v době, kdy měly být odtajněny dokumenty související s vraždou prezidenta USA J. F. Kennedyho z roku 1963. Prozatím byla zveřejněna jen část dokumentů, ale současný pán Bílého domu Donald Trump oznámil, že zveřejní všechny tyto dokumenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…