FOTO Příživníku Petře Nečasi, udeřil doktor Macek. Koukněte na důvod

12.08.2013 10:30

Petr Nečas se dlouhé roky vydával za věřícího, spořivého konzervativce, ovšem nyní se prezentuje jako zcela bezostyšný parazit veřejných rozpočtů. To mu vzkázal jeho někdejší spolustraník Miroslav Macek, když si přečetl, že Nečasova partnerka - vrchní ředitelka Jana Nagyová získala práci jako jeho poslanecká asistentka. Tato skutečnost se objevila už i na Nečasově poslaneckém profilu na webu sněmovny.

FOTO Příživníku Petře Nečasi, udeřil doktor Macek. Koukněte na důvod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Jana Nagyová v minulých dnech ukončila dohodou svůj pracovní poměr s Úřadem vlády. Někdejší vrchní ředitelka sekretariátu premiéra Nečase tak přišla o štědrý příjem, který jí tato funkce skýtala. Úplně bez prostředků však rozhodně nezůstane.

Petr Nečas totiž v budoucnu nebude jen jejím životním partnerem, ale rovněž bude pokračovat jejich vzájemný pracovní vztah. Nečas, který stále vykonává poslanecký mandát, totiž Nagyovou zaměstnal jako svou sněmovní asistentku.

Celá glosa Miroslava Macka ZDE.

Toto rozhodnutí bývalého premiéra totálně zhnusilo známého glosátora, bývalého místopředsedu ODS Miroslava Macka. Ten ve své pravidelné glose nařkl Nečase z příživnictví. „Z proklamovaně konzervativního premiéra Nečase se stal definitivně bezostyšný příživník - zaměstnal Janu Nagyovou coby svoji asistentku v Poslanecké sněmovně,“ napsal Macek v narážce na fakt, že mzdy sněmovních asistentů jsou poslancům propláceny z erárních peněz. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…