FOTO pro rýpaly: V pátek byla Alexandra Udženija na oslavě Soukupa. A v neděli...

24.02.2019 17:51

První dáma ODS Alexandra Udženija vzbudila značný poprask na sociálních sítích, když se ukázalo, že se zúčastnila oslavy 50. narozenin generálního ředitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa. Zařadila se tak po bok předsedy SPD Tomia Okamury, baviče Luďka Sobotky či zpěváka Dana Hůlky. Dáma se za to dočkala kritiky, na kterou v neděli po svém zareagovala.

FOTO pro rýpaly: V pátek byla Alexandra Udženija na oslavě Soukupa. A v neděli...
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Alexandra Udženija (ODS) v Aréně Jaromíra Soukupa

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup slavil 50. narozeniny. Přišli mu popřát zpěvák Dalibor Janda, bavič Luděk Sobota, zpěvák Daniel Hůlka nebo předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. Soukupovi popřál také prezident Miloš Zeman, který mu jako dárek předal hodinky. Dárek Soukupovi předali i první místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek nebo poradce prezidenta Martin Nejedlý.

Mezi hosty se objevila také první dáma ODS Alexandra Udženija, čímž především na sociálních sítích vzbudila značnou pozornost. Předseda ODS Petr Fiala je k pořadům Jaromíra Soukupa často kritický, takže účast první dámy ODS vzbudila pozornost řady lidí.

A Alexandra Udženija se na tuto pozornost rozhodla zareagovat po svém. Lidem, kteří se tolik zajímají o její soukromí, prozradila, co dělá v neděli. A přidala fotku.

„Oběd s holčičkami… P. S. pro ty, které zajímá, co a s kým dělám v pátek večer… tak aby měli kompletní přehled, co se děje i v neděli v poledne,“ napsala na sociální síti Twitter.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …