Hájek přetiskl dopis poslankyni ODS: Slibte, že nás Váš partner nezmlátí

02.08.2013 13:10

Server Protiproud se se svými čtenáři podělil o dopis iniciativy D.O.S.T., který zaslala starostce Prahy 2 Janě Černochové. Poznamenává, že obsahuje otázky, které jsou obvykle kladeny levicovým politikům. Neměly by však překvapit, protože tato politička prý vždy patřila k „havlistické páté koloně v ODS“.

Hájek přetiskl dopis poslankyni ODS: Slibte, že nás Váš partner nezmlátí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová na kongresu ODS

„Formou tohoto Otevřeného dopisu chceme vyjádřit svůj hluboký nesouhlas s postoji, které jako politička veřejně prezentujete a prosazujete,“ začíná psaní starostce a zároveň poslankyni. Pak jí pisatelé připomínají, že byla ve sněmovně předkladatelkou návrhu zákona, dávajícího homosexuálním dvojicím právo adoptovat děti, a jako starostka převzala patronát nad letošním ročníkem homosexuálního festivalu Prague Pride.

„Jistě napomáhají mediálnímu zviditelnění vaší osoby, současně však prohlubují hodnotový chaos a ideovou rozbředlost pravicové politiky v naší zemi,“ vzkazují Černochové. Posléze jí připomínají, že byla do všech svých funkcí zvolena za ODS, liberálně-konzervativní stranu, která se hlásí k úplně jiným hodnotám. „Zdá se, že vlastní strana a voliči pro vás představují jen výtah k politické moci,“ píší poslankyni.  

Celý text ZDE.

Obavy prý tato aktivita poslankyně Černochové vzbuzuje i proto, že v poslední době se homosexualismus stává záminkou k omezování osobních svobod. Například ve Francii byly demonstrace proti podobnému zákonu, jaký Černochová navrhuje, rozehnány způsobem srovnatelným s represivními zásahy před rokem 1989.

To vyvolává obavy zejména proto, že je všeobecně známo, že poslankyně Černochová je partnerkou policejního prezidenta Martina Červíčka. Ten v nedávné minulosti neváhal posvětit policejní zákroky, které pod záminkou ochrany menšin nebyly ničím jiným než brutální demonstrací policejní síly. Jednalo se zejména o akce na sídlišti Máj v Českých Budějovicích, ale rovněž v Duchcově.

„Nabízí se otázka, zda a nakolik může vaše propojení s homosexualistickou agendou a váš osobní vliv vést třeba i k tomu, že budou proti odpůrcům letošního pochodu Prague Pride uspořádány podobné policejní manévry, s nasazením provokatérů, jako v Českých Budějovicích,“ vyjadřují obavy autoři z iniciativy D.O.S.T. Ti se, jako každoroční organizátoři protestních pochodů, cítí touto možností ohroženi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …