Haškovi přišla varovná SMSka kvůli uprchlíkům. Hejtman ji celou zveřejnil

24.07.2015 13:40

Jihomoravský hejtman Michal Hašek (ČSSD) na svém facebookovém profilu zveřejnil SMS zprávu, kterou mu měl zaslat jeden z brněnských občanů ohledně nelegálních migrantů. Ve své reakci na ni si mimo jiné rýpnul do politického hnutí Žít Brno.

Haškovi přišla varovná SMSka kvůli uprchlíkům. Hejtman ji celou zveřejnil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

„Napsal mi nějaký dobrák, co zřejmě po barech a nocích rád Žije Brno, dnes ráno SMS: Dobry den judr. haszek mihaly, tak hlasim vyskyt nelegalnich migrantu. Jsou tady na moravaku a jdou smerem k nadrazi,“ uvedl hejtman.

„Tak jsem mu odpověděl, že slušnost je se podepsat,“ napsal mimo jiné Hašek. A pokračoval prý takto: „Pokud máte něco k migrantům, napište to Matěji Hollanovi, on si je rád vezme domů na víkend a popíše jim u toho složité historické osudy Brna a majetkové osudy jejich vily,“ rýpl si do svého politického kolegy právě z hnutí Žít Brno. „Pokud se chcete obrátit na Policii ČR, volejte 158,“ dodal.

Obavy z migrantů neměl jen pisatel v Brně, v minulých dnech nahlásil všímavý občan ‚jejich pohyb‘ v okolí Vápenného Podolu na Chrudimsku. Tam si dle něj měli dokonce stavět obydlí. Nakonec se ukázalo, po příjezdu policistů na místo, že jde o lesní dělníky. 

Doslovný facebookový status Michala Haška:

Napsal mi nejaky dobrak,co zrejme po barech a nocich rad Zije Brno dnes rano sms - Dobry den judr.haszek mihaly,tak hlasim vyskyt nelegalnich migrantu. Jsou tady na moravaku a jdou smerem k nadrazi. Tak jsem mu odpovedel - Dobry den,1)slusnost je se podepsat,asi Vas to rodice nenaucili. 2) pokud mate neco k migrantum,napiste to matejovi hollanovi,on si je rad vezme domu na vikend a popise jim u toho slozite historicke osudy brna a majetkove osudy jejich vily. 3) pokud se chcete obratit na policii cr,volejte 158. MH

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…