Herec Töpfer získal v senátních volbách silnou podporu od ministra

20.09.2022 16:31 | Ze sítí

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) na twitteru podpořil kandidaturu herce Tomáše Töpfera do Senátu. „Kdo zvolí Tomáše, udělá dobrou věc pro nás pro všechny,“ uvedl Blažek. Töpfer již byl senátorem v barvách ODS v letech 2006–2012.

Herec Töpfer získal v senátních volbách silnou podporu od ministra
Foto: Jan Janula
Popisek: Tomáš Töpfer

„Tomáš Töpfer není jen skvělým hercem, tedy interpretem ‚cizích‘ textů. Je to i velmi vzdělaný a zkušený muž. Má jasno nejen v tom, co je smyslem lidského bytí, ale i v tom, co je dobré pro náš stát, naši zemi. Prokázal to celým svým životem. Kdo zvolí Tomáše, udělá dobrou věc pro nás pro všechny,“ vyjádřil herci podporu ministr spravedlnosti na svém twitteru.

 

 

Herec a ředitel pražského divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer byl senátorem za ODS již v letech 2006–2012 v obvodu Praha 4. Töpfer nyní také kandiduje za ODS, ale překvapivě ne v Praze, ale v obvodu Brno-město. „Má k Brnu vztah, ačkoliv žije v Praze,“ uvedl podle serveru Novinky.cz šéf senátního klubu ODS a TOP 09 Zdeněk Nytra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tisíce Kč jen za procházku. Chorvati v létě pořádně přitlačí

8:44 Tisíce Kč jen za procházku. Chorvati v létě pořádně přitlačí

Chystáte se letos v létě do Chorvatska? Pak si připravte nemalý finanční obnos i v případě, že budet…