Hrozivá slova katolického aktivisty: Pokud nedojde k zázraku, třetí muslimské invazi Evropa podlehne

12.06.2015 17:21

Michal Semín ve svém komentáři na serveru Protiproud.cz zasazuje současnou uprchlickou invazi do historického kontextu. Rovněž přináší varování Ley Vojtekové před rozpoutáním občanské války v Německu.

Hrozivá slova katolického aktivisty: Pokud nedojde k zázraku, třetí muslimské invazi Evropa podlehne
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Semín, šéf akce D.O.S.T.

„Třetí muslimská invaze je v plném proudu. A pokud nedojde k zázraku, tak jí Evropa na rozdíl od těch prvních dvou podlehne,“ myslí si Semín, který jde zpět až na počátek 8. století, kdy muslimy zastavil až Karel Martel v bitvě u Poitiers. Druhý ozbrojený průnik pak Semín vidí v patnáctém století, kdy podle něj využili čtvrté křížové výpravy a dobyli Konstantinopol. „Poraženi byli teprve před branami Vídně v roce 1683,“ napsal.

V následující době se podle něj začala Evropa vzdalovat svým duchovním kořenům. „Nadešla éra dvou přelomových světových válek, jimiž byla dechristianizace Evropy do značné míry dokonána,“ hodnotí historii. Proto se podle něj v 60. a 70. letech minulého století otevřely hranice evropských států statisícům muslimských gasterbeiterů a nikomu to nevadilo.

Podle Semína je to sebevražedná politika a nyní se ochromené národy už jen dívají, jak k nim záchranné týmy dovážejí běžence. „Jen v posledních třech dnech jich na území Itálie dopravily téměř 7 000,“ zmiňuje hrozivé číslo a ptá se, proč neudělá EU to, co Austrálie, tedy že napojí žíznivé a nasytí hladové a pošle je zpět.

„Zdravého rozumu a odhodlání bránit svoji vlast je však jako šafránu i mezi státníky na národních úrovních,“ napsal ve svém komentáři Semín, podle kterého tvoří výjimku jen maďarský premiér Viktor Orbán, jehož vláda odstartovala referendum, v němž se mají občané do 1. července vyjádřit k přistěhovalecké politice EU. „Maďarsko má jako hraniční stát EU za první tři měsíce tohoto roku celkem 33 000 azylových žádostí,“ připomíná spoluvydavatel časopisu Te Deum skutečnost, že se Maďarska tento problém netýká jen okrajově.

  • Celý text si můžete přečíst ZDE

Dále Semín připomíná článek bloggerky Ley Vojtekové, podle které Německo stojí právě kvůli muslimům a imigrantům na pokraji občanské války. „Byly zde vystěhovávány nemocnice i domovy důchodců z důvodu, že není kde ubytovávat azylanty,“ napsala si Vojteková do blogu, proč jsou Němci frustrovaní.

V další části komentáře si Semín s pomocí Vojtekové všímá rostoucí kriminality například právě v Německu a zmiňuje, že prý německá vláda dokonce vyzývá občany, aby si uprchlíky ubytovali u sebe doma. „Podobných zkušeností je celá řada, situace je velice vážná,“ píše Semín, který se zároveň obává, aby nad Německem nezavlál půlměsíc.

Řešení vidí komentátor kontroverzního serveru Petra Hájka ve vystoupení z Evropské unie, kterou označuje za neomarxistickou. „Je jasné, že Evropa celou Afriku a Asii nepojme, a to ani nemluvím o stoupající kriminalitě a dalších problémech, jako je stále narůstající dluh evropských zemí,“ myslí si Semín a dodává, že vznikla kvůli tomu, aby zabránila válkám mezi národy. Přitom sem podle něj zavlekla válku jinou. „Válku mezi kulturami, válku v ulicích a válku občanskou,“ je přesvědčen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…