I když byla prohibice, s voliči jsme si dali Ferneta, vyprávěl Kubera

22.10.2012 19:54

Jaroslav Kubera triumfoval ve volebním obvodu Teplic, přestože město spadá do Ústeckého kraje, kde naopak zvítězili komunisté. Před volbami prý neinvestoval moc peněz do reklamy, raději chodil s lidmi do hospody, i když byla prohibice.

I když byla prohibice, s voliči jsme si dali Ferneta, vyprávěl Kubera
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

„Mé kampaně vždycky obsahují i návštěvu hospod všeho druhu,“ vyprávěl v Interview ČT24 Jaroslav Kubera. Před senátními volbami se nebál sednout si na „panáka“, i když byla prohibice. „My jsme to dělali tak, že když se objednalo press bez mléka, tak tam byl Fernet,“ popisoval.

Nijak se prý nebál. „Fernet je celkem zaručený,“ pochvaloval si. Navíc si dával malé panáky, kterých se dalo vypít relativně dost. „Já jsem si doma dal vždycky i ballantýnku, takže bych ten metyl přepil,“ žertoval.

Senátor ale mluvil i o vážných tématech. Díky svému úspěchu v Teplicích například plánuje kandidovat na šéfa senátorů ODS. „Netoužím po žádné moci. Já jim chci říct, jak to dělám, že vyhrávám,“ vysvětloval.

Není to prý o billboardech či kritizování konkurence. „Vždycky je nějaká agentura, kterou si najmeme. A ta řekne: ‚Musíme najít na soupeři nějakou špínu,‘“ uvedl. „Dělali někteří velké prasárny, dokonce kandidát na prezidenta,“ řekl tajemně o kampaních v jeho okolí a konkretizoval KSČM. „Ta kampaň komunistů v posledních dnech byla děsivá, ten rudý kečup tekl proudem.“

Možná by uvažoval i nad postem ministra, předsedu ale Petru Nečasovi vzít nechce. „Poté, co jsem viděl ministryni Hanákovou, tak jsem si řekl, že můžu být ministr,“ dodal Kubera.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…