Imigranta v Itálii vzrušila při mši žena. Co se dělo pak, to opravdu nebylo pěkné

13.04.2018 9:36

Server italského deníku Il Giornale přinesl informace o tom, jak naprosto nepřijatelně se umí chovat nově příchozí migranti, kteří by se chtěli stát, či už se dokonce stali italskými občany. Devětadvacetiletý Keňan Salesa Casali masturboval v kostele přímo při mši.

Imigranta v Itálii vzrušila při mši žena. Co se dělo pak, to opravdu nebylo pěkné
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Salesa Casali se narodil v Keni. Ve svých devětadvaceti letech však už je občanem Itálie a žije ve městě Thiene na severu Itálie. Server deníku Il Giornale informuje o tom, že tento nový obyvatel severoitalského města udělal něco, co přibližně dvacet tisíc jeho obyvatel už dlouho nezažilo. Salesa Casali masturboval v katedrále přímo při mši.

Co ho k tomu vedlo? Zřejmě ho až příliš vzrušila třiadvacetiletá mladá žena, která dorazila na mši. V kalhotách díky ní ucítil takové napětí, že si od něj musel pomoct. To ho však v žádném případě neomlouvá. Když mladá žena uviděla, co Salesa Casali dělá, zavolala na něj policii. Strážci zákona nachytali mladého muže ještě s rozepnutým kalhotami. Casali však popíral, že by na mši masturboval.

A policistům se nechtěl jen tak vzdát. Před policejní služebnou, kam byl přivezen, dal jednomu ze strážců pěstí do obličeje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti, covid... „Rozhodují o nás jiní!“ Klaus pod Blaníkem burcoval „mlčící většinu“

19:50 Migranti, covid... „Rozhodují o nás jiní!“ Klaus pod Blaníkem burcoval „mlčící většinu“

„Nespoléhejme na bájné blanické rytíře. Probudit je nutné mlčící většinu českého obyvatelstva,“ sděl…