Jak skončil v blázinci? Další fakta kolem syna Andreje Babiše. A FOTO

15.11.2018 10:20

Andrej Babiš mladší se svěřil Blesku s tím, jak to celé začalo. Podle jeho slov celý jeho příběh začal za volantem a skončil u psychiatra. E-mail, který Blesku zaslal, je již staršího data. Jeho otec pak dnes na svém facebookovém profilu sdílel fotografie z Ukrajiny a Krymu, aby bylo patrné, že jeho syn byl šťastný.

Jak skončil v blázinci? Další fakta kolem syna Andreje Babiše. A FOTO
Foto: Repro Seznam
Popisek: Andrej Babiš mladší v reportáži Seznamu

Blesk.cz uvádí, že e-mail, jenž mají od Babiše juniora, přišel ještě v době, kdy potomci premiéra nebyli mezi obviněnými. I z toho důvodu jej nezveřejnil. Jak však nyní uvádí, slova Babiše juniora  ukazují, jak mladý muž v době, kdy se potýkal s psychickým onemocněním, uvažoval. 

Anketa

Co soudíte o Miroslavu Kalouskovi?

hlasovalo: 43933 lidí

Babiš junior v e-mailu mimo jiné popsal, jak dal výpověď v práci a následně měl konflikt s policií na dálnici D1. „Dovoloval jsem si a naschvál jsem jim řekl nesmysl,“ poznamenal Babiš mladší a vyprávěl, jak byl po konfliktu s muži zákona odvezen do psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě. Odtud pak byl přemístěn do psychiatrické léčebny v Klecanech, kde popisuje své setkání s doktorkou Ditou Protopopovou. „Já jí nedůvěřuji... V září 2015 jsem byl propuštěn z léčebny NUDZ. V posledních dnech představen manželovi paní Protopopové, který mě z dobrého činu vozil na povolené procházky po dobu mé detence,“ popsal Babiš junior v e-mailu.

Uvádí, jak je pak zaměstnán v Agrofertu a jak bere léky, jež mu ničí zdraví. „Nechci brát léky. Proto odepisuji a píšu redaktorovi, který se mnou, doufám, počká hodně měsíců. Já chci jenom nějakou obranu, i když jsem naivní...“ píše v květnu 2017 Babiš junior.

Původní text ZDE

V těchto dnech vyšli se svými zjištěními reportéři Sabina Slonková a Jiří Kubík v pořadu Zvláštní vyšetřování pro Seznam Zprávy. Andrej Babiš junior v něm hovoří o tom, jak byl unesen Petrem Protopopovem na Krym a na Ukrajinu, jeho otec Andrej Babiš i sám Protopopov tuto verzi popírají. Babiš na svém facebookovém profilu zveřejňuje fotky svého syna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…