Janoušek byl při nehodě ve stresu z médií, tvrdí jeho advokát

27.03.2012 7:08

Vít Široký, advokát Romana Janouška, se za svého klienta omluvil rodině zraněné ženy. Janoušek nabídl také odškodné, zatím ale nestanovil konkrétní částku. Široký to řekl v rozhovoru pro deník Právo.

Janoušek byl při nehodě ve stresu z médií, tvrdí jeho advokát
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek odchází od výslechu, jehož pro opilost nebyl schopen

Advokát Široký se prostřednictvím právního zástupce poškozené ženy omluvil za lobbistu Janouška. Došlo také na nabídku náhrady škody. „Ovšem předpokládám, že klient poškozenou odškodní bez ohledu na to, jaká je tam kvalifikace,“ řekl Právu.

Janoušek tvrdí, že jeho chování bylo způsobeno velkým stresem, který způsobilo zveřejnění odposlechů mezi ním a bývalým primátorem Pavlem Bémem.

Široký připustil, že postup policistů, kteří na místě zasahovali, mohl být nestandardní. Poukázal ale na to, že Janouškovi nepřišlo poštou oznámení o zahájení trestního stíhání. Vznikly pak spekulace, že se vyhýbá policii, a tak si Janoušek nechal usnesení doručit přímo policisty do místa bydliště.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…