Jednání sněmovny oživil medvídek na řečnickém pultu

13.02.2014 13:34

Jednání sněmovny dnes dopoledne oživil medvídek, kterého někdo zanechal na řečnickém pultu. Upozornil na něj ve svém vystoupení ministr školství Marcel Chládek (ČSSD). „Děkuji za pozornost a jenom upozorňuji, že tady někdo nechal okousaného medvídka," řekl Chládek na závěr svého vystoupení k novele vysokoškolského zákona.

Jednání sněmovny oživil medvídek na řečnickém pultu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Odpolední zasedání sněmovny. Vláda v hojném počtu zrovna není

Předseda sněmovny Jan Hamáček mu poděkoval za objasnění toho, co to na pultu leží. „My tady na to již drahnou dobu hledíme a netušili jsme, co to je. Tak děkujeme za vysvětlení a určitě to během přestávky bude odstraněno," slíbil. Medvídek však zůstal na svém místě a Chládek na to poukázal i ve svém dalším vystoupení. „Medvídek tady stále leží, ocucaný a už vám rozleptal ten lak tady na stole," upozornil. 

Na medvídka upozornila i bývalá předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová (ODS), když uváděla bod týkající se současné situace na Ukrajině. „Je mi líto toho medvídka tady, nechcete ho už odstranit? Žádám kancelář, ať tady udělají pořádek," řekla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…