Jiří Ovčáček bude mít vlastní pořad na TV Barrandov. Bude to sranda, vzkazuje

05.08.2019 13:44

VÍME PRVNÍ Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček bude mít víc práce. Nepůjde však o činnost na Hradě, Zemanův mluvčí bude moderovat vlastní televizní pořad na stanici Barrandov, kterou vlastní Jaromír Soukup. Zjistily to ParlamentníListy.cz.

Jiří Ovčáček bude mít vlastní pořad na TV Barrandov. Bude to sranda, vzkazuje
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Jiří Ovčáček, mluvčí prezidenta republiky

Dosud jste mohli Jiřího Ovčáčka vídat na televizních obrazovkách v roli tiskového mluvčího prezidenta republiky, když komentuje nejrůznější stanoviska hlavy státu nebo reaguje na aktuální politické dění.

Nejpozději od podzimních měsíců se divákům mluvčí Miloše Zemana představí z druhé strany, v roli moderátora, který bude zpovídat vybrané hosty.

Anketa

Je Putinovo Rusko ,,Říše zla"?

6%
94%
hlasovalo: 26739 lidí

Půjde o talk show, která pravděpodobně ponese Ovčáčkovo jméno. Prezidentský mluvčí si bude sám vybírat hosty, s nimiž si v neformální atmosféře bude povídat. TV Barrandov tento pořad divákům nabídne dle předpokladu s týdenní frekvencí.

Informace ParlamentníchListů.cz o probíhajících intenzivních přípravách na výrobu pořadu potvrdil výkonný ředitel Soukupova mediálního domu Dan Köppl s tím, že první díl se vysílat bude během podzimu, možná už koncem srpna.

Samotný Ovčáček působí z chystaného projektu nadšeně. „Je to skvělý nápad a pro mne obrovská výzva, a hlavně náročná zkouška. Chci nabídnout divákům pořad s úsměvem, laskavý, odlehčený a bez smrtelně vážné politiky. A především, bude to pořad o zajímavých hostech, nikoliv o Ovčáčkovi,“ sdělil mluvčí redakci PL.

Jména prvních hostů zatím mluvčí odmítl prozradit. Na dotaz, zda si do své talk show pozve i prezidenta Zemana, Ovčáček reagoval: „Možná přijde i pan prezident. Nechme se překvapit!“

ParlamentníListy.cz též zajímalo, zda nebude moderátorská role narušovat dosavadní Ovčáčkovu práci na Hradě pro prezidenta, kterému je k dispozici prakticky nepřetržitě. Žádná omezení však mluvčí nevidí. 

„Pořad se bude předtáčet dle mých časových možností,“ uvádí. Kladné stanovisko k „televizní kariéře“ dal svému mluvčímu i jeho šéf, prezident Miloš Zeman. „Pan prezident s mou účastí v pořadu souhlasí,“ konstatoval Jiří Ovčáček pro PL.

Bývalý novinář Jiří Ovčáček dosud v roli televizního moderátora nikde nepůsobil, půjde tak o jeho premiéru. Na TV Barrandov nicméně už delší čas hostuje coby respondent a komentátor v jednom z pořadů vlastníka této stanice Jaromíra Soukupa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

5:00 „Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají…