Johnův poslanec se nebojí mluvit o zdraví Miroslava Kalouska

23.07.2012 6:34

Michal Babák, poslanec za Věci veřejné, řekl v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz, že ministr Miroslav Kalousek v souvislosti s prošetřováním kauzy CASA bezesporu vykazuje prvky nervozity, což je prý dáno tím, v jaké je situaci.

Johnův poslanec se nebojí mluvit o zdraví Miroslava Kalouska
Foto: VV
Popisek: Poslanec Věcí veřejných Michal Babák

Bojuje sice i za paní Parkanovou, ale jeho nervozita pramení zejména z toho, že bojuje hlavně sám za sebe, myslí si Babák. Ministerstvo obrany prý bylo řízeno právě přes Kalouska, Parkanová tam byla pouze nastrčená.

"Jednoznačně dělá pan Kalousek chyby tím, jak je agresivní a že volá vyšetřovatelům i policejnímu prezidentovi. Ve sněmovně se hovoří již déle, že pan Kalousek je již delší dobu nemocný, i s tím může možná souviset jeho iracionální chování," řekl Babák.

Nejslabší, máte Babáka!

Obecně známou věcí je, že Babák s Kalouskem mají dlouhodobě špatné vztahy. Ministr financí si neodpustil žerty na osobu poslance Babáka: Připomeňme například ministrovo tvrzení, že koaliční jednání se nese v duchu pořadu "Nejslabší, máte Babáka". Kromě toho Kalousek zpochybňoval i Babákovo vzdělání a schopnosti.

Poslanec Babák dále uvedl, že zvažuje o tom, že by se vzdal svého mandátu. Důvodem těchto úvah je deziluze ze současných praktik jeho politických protivníků. "Přemýšlím i o tom. Nyní budu měsíc pryč a budu o tom přemýšlet i s rodinou. Chování některých koaličních i opozičních politiků ve mně vzbuzuje pocit, že nevím, jestli toto je to, co bych chtěl dělat a v čem bych chtěl žít, tedy ve stresu a útocích na mou osobu," řek Babák pro ParlamentníListy.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…