Jsem heterosexuál, přiznal se Jakl

03.12.2010 21:44

Tajemník prezidenta Ladislav Jakl se ve svém článku „O teplouších a buzerantech“ nepřímo obul do skupiny Visací zámek a její nové skladby „Prezident je buzna“.

Jsem heterosexuál, přiznal se Jakl

„Nejen na internetu, ale i v médiích či v písňových textech jistých kapel je dnes skoro módou šířit o některých lidech, že jsou bukvice, teplouši, buzeranti, homouši, buzny," začal Ladislav Jakl bez servítků.

Úchylní autoři

„A tomu úchylní autoři těchto úchylných prasáren přidávají perverzní popisy toho, kdo co komu kam strká, kdo co od koho chytil za nemoc, do detailu jsou líčeny různé zvrácené praktiky, přidávány oplzlé fotomontáže, s gustem popisovány anatomické roztomilosti," pokračoval vzápětí na svém blogu na portálu iDnes.cz prezidentův tajemník.

Pozastavuje se nad tím, že „terčem těchto zvěstí" jsou údajně jen heterosexuálové, kteří mají manželky, partnerky a děti. „O homosexuálech se takto nemluví, jim se dokonce ani neříká homosexuálové, natož buzeranti či teplouši," dodává Jakl.

Zasáhne to děti

Autoři podobných textů se tak strefují jen do lidí, které nenávidí a tímto označením je mohou „urazit, ranit". „Třeba si to přečtou jeho děti, to by ho mohlo zasáhnout a zabolet. A o to jde," píše tajemník.

V závěru textu Jakl tvrdí, že již léta v sobě dusí sdělení, které se nyní odhodlal prezentovat veřejně. „Vím, že to dnes není moderní, že to není trendy, že to není pokrokové. Ale už si to nemohu nechávat pro sebe. A tak jsem se odhodlal udělat svůj coming out. Ano. Přiznávám. Jsem heterosexuál," uzavřel.

Čtěte také:

Prezident je buzna, pějí Visáči. Na Klause to sedí, tvrdí frontman

Stát bude zjišťovat, kdo je gay či lesba. Menšina nadšena

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…