Kabelky a šperky Nagyové: Policie postupuje dále a dále...

06.03.2014 7:16

V kauze Jany Nagyové - Nečasové se policie intenzivně zajímá o luxusní zboží, které bylo u Nagyové nalezeno. To podle MF DNES naznačuje, že se dárečky pro vrchní ředitelku Nečasova kabinetu stávají důležitým bodem vyšetřování. Policisté prošetřují podezření, zda se nejednalo o úplatky.

Kabelky a šperky Nagyové: Policie postupuje dále a dále...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

Anketa

Co si myslíte o prezidentu Zemanovi? (Hlasování od 16.5.2014)

hlasovalo: 14907 lidí

Deník informuje, že policejní protimafiánský útvar plukovníka Šlachty se po skončení prověřování cesty drahých šperků z prodejny Cartiér do modřanského bytu Nagyové zaměřil na další obchody v luxusní Pařížské ulici. Zejména prý detektivy zajímaly účty od kabelek.

Snaží se dopátrat původu všech cenností, které byly v červnu loňského roku zabaveny při zatýkání Nagyové a jejichž souhrnná cena byla odhadnuta na deset milionů. Nyní chtějí zjistit, kdo Nagyové prezenty nosil, a z těchto informací by posléze chtěli zdokumentovat případný kriminální motiv darování.

„Byl jsem informován policií o akci v módním obchodě či obchodech minulý týden. Ale nezúčastnil jsem se toho, protože mě to nezajímá," uvedl advokát Nagyové - Nečasové Eduard Brůna.

Spekulovalo se rovněž o tom, že Nagyové měl některé cennosti dávat lobbista Ivo Rittig, který v minulosti mnoho obchodů na nejprestižnějším nákupním bulváru vlastnil. V jeho bývalých buticích se však prý Šlachtovi detektivové ještě vůbec neobjevili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…