Kalousek: Babišova vláda je Putinova pátá kolona

11.07.2018 12:20

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek se za pultík postavil a premiéra Andreje Babiše (ANO) mimo jiné otituloval jako trestně stíhaného.

Kalousek: Babišova vláda je Putinova pátá kolona
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

„Vy byste věřili osobě, která křivě přísahala na zdraví vašich dětí?“ zeptal se následně Kalousek. „Řada z vás je nyní připravena vložit důvěru takovémuto člověku k řízení této země?“ sdělil Kalousek a následně poukázal na to, že nově vznikající vláda je komunistická. 

„A jaký že to má handicap pan předseda Hamáček? Narozdíl od svých dvou kolegů nemá žádné krycí jméno,“ podotkl Kalousek a vládu nazval Putinovou kolonou. 

„Je také naprosto absurdní se domnívat, že se dočkáme objektivního vyřešení trestního stíhání,“ míní Kalousek a domnívá se, že kvůli konflktu zájmů je snižován pohled na objektivitu státního zastupitelství. 

Kalousek se následně pozastavil nad tím, že vláda plánuje deficit i pro příští rok. „K jednotlivým kapitolám programového prohlášení se jistě vyjádří řada mých kolegů, je velmi obecné, abychom ho mohli podrobně diskutovat,“ řekl. Své pak podotkl i k důchodové reformě či reformě zdravotního pojištění.

„Vláda se chystá na uplácení voličů,“ zmínil závěrem Kalousek s tím, že TOP 09 vládě důvěru nevysloví a je připravena být konstruktivní opozicí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…