Kalousek páchá politickou sebevraždu, píší u Bakaly

17.03.2016 20:38

Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek podle všeho páchá politickou sebevraždu. Myslí si to alespoň David Klimeš, který se v komentáři pro server iHned.cz pozastavuje nad tím, co všechno je tento politik schopen napsat na sociální síti Twitter. Nástupce Karla Schwarzenberga se nebojí urazit kdekoho.

Kalousek páchá politickou sebevraždu, píší u Bakaly
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr financí Miroslav Kalousek

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD) na sociální síti Twitter napsal, že vláda schválila nařízení, ve kterém se zvyšují poplatky za povrchovou těžbu. Stát tak získá více peněz na řešení následků plynoucích z povrchové těžby. A Kalousek se zostra ozval. „Stát bude mít ročně o 400 milionů více, dá je na platy st. zaměstnanců. Dotčené obce nezískají nic. O.K. Ale proč z nás ještě děláš blbce?“ ptal se Kalousek.

Tím ale ještě zdaleka neskončil. Sám David Klimeš se od Kalouska dočkal takřka „legendární hlášky“. „Když tančím mezi hovínky na chodníku, nejdřív si připadám jako Nicholson z Lepší už to nebude. Abych skončil jako Douglas z Volného pádu...,“ vyjádřil se ve 140 znacích novinář. A co na to Kalousek? „Můžete si připadat i jako předseda pol. strany. Klopýtání ve s..čkách je každodenní praxe,“ odepsal předseda TOP 09.

Celý komentář najdete zde.

Sociální sítě už zlomily vaz nejedné známé osobnosti, politiky nevyjímaje, a Kalousek je na nejlepší cestě, aby se připojil k těm, kteří se historicky znemožnili. Vyjadřovat se expresivně na veřejnosti je jistě možné, ale předseda politické strany, který chce společensky přežít, by tak činit neměl. Každý, kdo se na sociálních sítích pohybuje, by měl vědět, že mohou být i nebezpečné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…