Kalouskův poradce skončil v insolvenci

28.09.2012 9:48

Poradce ministra financí Miroslava Kalouska Radek Šnábl skončil v insolvenci. Neplatil prý trenéry ve svém hřebčíně. Informuje o tom deník Insider.

Kalouskův poradce skončil v insolvenci
Foto: Archiv
Popisek: Jezdec na koni

Krajský soud ve středu zahájil insolvenční řízení s Hřebčínem Křenek, jehož majitelem je právě ministrův expert na arbitráže Šnábl. Na soud se obrátili tři trenéři, kteří uplatňují vůči Šnáblovi pohledávky za více než jeden a půl milionu korun.

"Mým klientům nebylo ani na opakované výzvy nic uhrazeno," uvedla právnička trenérů Tereza Jelínková. Podle zjištění Insideru se trenéři domáhají peněz, které jim podle jejich slov Radek Šnábl dluží za přípravu jeho koní.

Sám Radek Šnábl insolvenční řízení zlehčuje se slovy, že jde o běžný obchodní spor. "Vedu s nimi spor o faktury, které hřebčín neuznává. Minulý týden šla výzva k nim, že mají doložit, za co ta částka je. Klasický obchodní spor," napsal Šnábl v SMS pro Insider.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Soud smetl ze stolu žalobu SOCDEM na ČSSD. Paroubek děkuje za reklamu: Nechápu, kdo jim to sepsal

19:50 Soud smetl ze stolu žalobu SOCDEM na ČSSD. Paroubek děkuje za reklamu: Nechápu, kdo jim to sepsal

Sociální demokracie se snažila zrušit registraci koalice ČSSD pro volby do Evropského parlamentu. Zk…