Když Andrej Babiš s Karlem Gottem slaví... A ,,hvězda" bulváru k tomu má poznámku

14.07.2014 10:01

Ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš na svém profilu na sociální síti Twitter zveřejnil čerstvou fotografii s legendou české hudební scény Karlem Gottem, který slavil narozeniny. Komentáře pod fotkou spekulují v nadsázce o tom, že by zpěvák mohl za Babišovo hnutí kandidovat v nadcházejících volbách.

Když Andrej Babiš s Karlem Gottem slaví... A ,,hvězda" bulváru k tomu má poznámku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Gott s chotí Ivanou slavnostně předal Thomayerově nemocnici nový inkubátor

Anketa

Odlehčená prázdninová otázka... Ale odpovězte na ni podle pravdy: Přáli byste si, aby se Karel Gott aktivně zapojil do politiky?

5%
95%
hlasovalo: 3903 lidí

Spojení Andreje Babiše a Karla Gotta vyšlo najevo už v roce 2012, kdy známý český zpěvák objížděl Česko a Slovensko v rámci turné AGROFERT Tour 2012. Jeho generálním sponzorem byla společnost Agrofert, jejímž jediný vlastníkem je právě Babiš.

„Gott je legenda, nezmar plný energie, plný elánu bez ohledu na věk, zaslouží si obdiv," uvedl tehdy Babiš.

Přátelský vztah pojí oba muže i nadále, jak dokazuje fotografie z oslav zpěvákových narozenin. Tu Babiš na sociálních sítích doplnil komentářem: „Skvělý program v režii Ivanky na narozeninách mistra. Moc příjemný večer."

Fotografie rozjela diskuzi na téma Gottovy možné kandidatury

Zveřejnění fotky vyvolalo řadu příspěvků do diskuze. „A měl to zadarmo?" zeptala se například v nadsázce jedna z osobností často plnících stránky českého bulváru Josef Kokta, exmanžel moderátorky Gabriely Partyšové.

Bližší spojení Babiše s Karlem Gottem v nadsázce nedávno v analýze pro ParlamentníListy.cz naznačil komentátor Bohumil Pečinka, když zdůrazňoval, že ANO může poškodit dlouhé hledání lídra kandidátky pro komunální volby v Praze. „Ale mohou to smazat jediným způsobem, když do čela postaví někoho, kdo tyhle pochybnosti přehluší. Někoho jako Karla Gotta. Myslím, že jsou dost blázniví na to, aby to udělali. Do téhle situace se vehnali, nic jiného jim nezbývá," ukázal, jak zdůrazňujeme, v nadsázce známý publicista Babišovi cestu, jak se dostat z prekérní situace.

Těmto spekulacím nahrává i zveřejněná fotografie, přidávají se k nim i někteří z diskutérů. „Tak už víme, kdo bude kandidovat v Praze," napsal s velkou nadsázkou a úsměvem jeden z nich.

Exkluzivní fotografie z oslavy 75. narozenin „mistra" přináší v pondělním vydání i deník Blesk. Krásnější narozeniny prý Karel Gott mít ani nemohl, konstatuje deník. Jeho manželka Ivana rozdělila oslavu do dvou dnů. Na farmu Čapí hnízdo, která je v majetku Andreje Babiše, jak Blesk podotýká, pozvala desítky přátel a kamarádů. A v sobotu, když už všichni odjeli, pak dorazily i Karlovy starší dcery.

„Do poslední chvíle jsem všem říkal, že žádné narozeniny neslavím. A když, tak pouze v kruhu rodinném. Teď jsem opravdu rád, jak to Ivanka vymyslela. Bylo to báječné. A k narozeninám mně dala koloběžku. No, zkusil jsem to a šlo to," uvedl Zlatý a Český slavík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …