Komunistka Konečná vyrazila na pomlázku. Vydařila se

19.04.2014 15:32

Jak už ParlamentníListy.cz informovaly minulý týden, v hodnocení profilů eurokandidátů našich stran si velmi dobře vede jednička KSČM Kateřina Konečná. Ta v nastaveném trendu pokračuje i nadále.

Komunistka Konečná vyrazila na pomlázku. Vydařila se
Foto: Daniela Černá
Popisek: Kateřina Konečná

Naše redakce v souvislosti s Facebookem uvedla: „Hodně sporadicky se o své profily starají zástupci KDU-ČSL, kteří na poli online byli vždy nejslabší a soustředili se spíše na kontaktní kampaně. Velmi dobře a osobně je zpracován profil zástupkyně KSČM Kateřiny Konečné. Kromě fotografií ze soukromí a komentářů se Konečná účastní i debaty se svými příznivci. To mnoho politiků ignoruje. Komunistická poslankyně doposud získala na 1 200 fanoušků."

Konečná, která má místo v Evropském parlamentu téměř jisté, nyní vyrazila na koledu. Jak informovala své fanoušky: „Dnešní dopoledne jsem strávila v Havířově a Karviné, kde jsem popřála lidem hezké Velikonoce. Rozdávali jsme velikonoční cukroví, které mi pomohla napéct mamka. Dovolte mi, abych i vám popřála klidné Velikonoce a bohatou pomlázku."

Konečné ovšem jeden z příznivců vytknul smysl této akce. „Ráda jsem popřála v obou městech lidem k Velikonocům, rozdala jim kuchařku, kde je i můj volební program do Evropského parlamentu, a povídala si s nimi o tom, co je trápí a zajímá nebo čím bychom jim mohli pomoci. Od ranních hodin jsem se takto potkala s cca 200 lidmi a rozhodně to nepovažuji za promarněný čas," odpověděla.

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…