Křivá huba. Nedokázal nic. Bělobrádek nadával v České televizi Čunkovi a zle se mu to vrátilo

28.07.2017 17:51

Šéf lidovců Pavel Bělobrádek se opřel do svého spolustraníka a zlínského hejtmana Jiřího Čunka. Ten se prý míchá do věcí, kterým nerozumí a dělá naschvály. Na svém facebookovém profilu se k tomu ostře vyjádřila známá pražská advokátka Miroslava Hustáková. „Vy jste pro nikoho neudělal nic, nenadávejte na zrcadlo, že máte křivou hubu,“ napsala na Bělobrádkovu adresu.

Křivá huba. Nedokázal nic. Bělobrádek nadával v České televizi Čunkovi a zle se mu to vrátilo
Foto: Vít Hassan
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek na sjezdu

Jiří Čunek byl nejdříve podle šéfa KDU-ČSL Pavla Bělobrádka zastáncem koalice s hnutím STAN a pak otočil a kopal do toho. „Jiří Čunek rád mluví o věcech, kterým nerozumí, měl by se spíš držet regionálních témat, kterými oslovuje voliče a vyhrává volby,“ sdělil Bělobrádek České televizi po svém návratu z USA. Do svého stranického kolegy si dále rýpl, že jeho popularita končí za hranicemi Zlínského kraje.

Tato slova se značně nelíbila známé pražské advokátce Miroslavě Hustáková, která vše okomentovala na svém veřejně přístupném facebookovém profilu. „Pane Bělobrádku, Čunek nemůže za to, že sám plníte ve vládě fikus postavený do rohu, nemáte v gesci žádné ministerstvo, protože vám žádné svěřit nemohou. Čunek byl prvním vicepremiérem země a zároveň ministrem místního rozvoje, byl opakovaně zvolen do senátu, a jako jediný lidovec je hejtmanem. Ti, co jej znají, jej volí, proto má úspěch ve svém regionu. Lidem ve městě nemůžete pindat obecné kecy, co vás naučili v USA,“ naráží Hustáková na skutečnost, že Bělobrádek cestuje do Spojených států velmi často.

„Lidi zajímá, jestli jim starosta zajistil kanalizaci, vodovod, nechal opravit nádraží a zajistil dopravní obslužnost. Tuto konkrétní práci má ten, kdo si o sobě může říct, že je úspěšný politik,“ pokračuje advokátka.

Pavlu Bělobrádkovi dále vzkazuje, že bohužel neudělal nic a pro nikoho. „Po čtyřech letech spolupráce Starostů s TOP 09 je další takové spojení cestou do pekla. Ano, Čunek věděl ve své době předsedování, že by bylo dobré se s nimi spojit. Pokud šli ke Kalouskovi, tak dnes je brát do koalice je stejné, jako byste dnes chtěl vzít do koalice Radka Johna s jeho VV. Politik, co si splete dobu, je hloupý politik a tedy máte předvolební blamáž. Nenadávejte na zrcadlo za to, že máte křivou hubu,“ dodala Miroslava Hustáková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…