Kubera: „Darování spermatu.“ Historka se zesnulým šéfem Senátu

03.02.2020 15:58

Publicista Josef Provazník také zavzpomínal na zesnulého předsedu Senátu Jaroslava Kuberu. Konkrétně jmenuje dvě emailové konverzace, jednu z roku 2012, kdy Kubera reagoval na hlasování lidí, kteří by ho chtěli za prezidenta. Podruhé pak v roce 2017, kdy prý Kubera chtěl publikovat text o darování spermií.

Kubera: „Darování spermatu.“ Historka se zesnulým šéfem Senátu
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Nápisy v Teplicích

„Je tady spousta povolanějších lidí, kteří by mohli vyprávět příhody z osobních setkání s Jaroslavem Kuberou. Já si s ním vyměnil jen dva emaily,“ vzpomíná Provazník a jako první uvádí email z roku 2017, ve kterém s Kuberou řešil darování spermií. „V tom jednom (červenec 2017) mě překvapivě požádal, jestli bych mu na tom svém ePortálu publikoval jeho text k darování spermií,“ napsal pobavený Provazník.

Důležitější ale pro něho byl email z roku 2012, ve kterém Kubera reagoval na anketu ePortálu, kde ho tisícovky chtěli volit prezidentem. „Ten email bych si dovolil sem překopírovat. Bylo to od něj hezký, protože většina jiných v jeho postavení by vůbec nereagovala. A taky ten email dle mého ukazuje právě tu jeho pokoru, ke které se tam sám hlásí,“ píše Provazník a cituje celý Kuberův mail.

Dobrý den, protože mi nechybí na rozdíl od mnoha jiných politiků skromnost a pokora, beru výsledky ankety s rezervou. Je ale příjemné octnout se ve společnosti lidí jako je Tomas Haas, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Ondřej Neff a Petr Nárožný. Vážím si i podpory těch, kteří se ankety účastnili. Přeji vše dobré a zdravím JK,“ citoval Provazník v den, kdy se s Kuberou loučily stovky lidí v teplickém divadle.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…