Lidi nezajímá salónní levičáctví. Řeší, z čeho budou žít, hřímal Foldyna

15.03.2013 19:43

Poslanec Jaroslav Foldyna, který se uchází o post místopředsedy strany na ostravském sjezdu, hřímal, že lidi nezajímají akademické debaty o sjednocování levice, zajímá je, z čeho budou žít. A Foldyna chce být právě tím místopředsedou, který bude bojovat právě za lidi, kteří žijí v paneláku a počítají každou korunu. Nebude bojovat za práva gayů.

Lidi nezajímá salónní levičáctví. Řeší, z čeho budou žít, hřímal Foldyna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Foldyna

"Já nejsem akademický levičák, který bude rozvíjet témata národnostních menšin, gayů a jiných. Já chci být místopředsedou lidí žijících v paneláku, abych našim ministrům mohl říct, že se lidé v této zemi stali otroky exekutorů," ptal se nahlas Foldyna. Poslanec zdůraznil, že v této oblasti musí sociální demokracie udělat hodně, musí také pomoci lidem, kteří počítají každou korunu.

Připomněl delegátům, že je členem sociální demokracie od roku 1989 a věří, že strana má dostatek kvalitních lidí, kteří se v příští vládě zaměří na to, aby pomáhali právě obyčejným lidem z paneláků.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…