Mámu nas*al Babiš. Nebude ho volit. Důvod nečekaný... Internet jede. Vložil se i Kmenta

08.04.2021 15:51

Lidé uplácejí své příbuzné, aby si přečetli knihu od novináře Jaroslava Kmenty. „Rozdal jsem po příbuzenstvu knihy Jaroslava Kmenty a zajistil přečtení úplatkem jednoho kartonu marlborek. Nemají argumenty, nemusím se hádat, oči jim to otevřelo,“ popsal uživatel svůj zážitek. Podle jiného diskutujícího však Kmenta píše horory horší než Stephen King. „To je tak děsivé, že i když ta kniha není hrubá, na jeden šup to nedám. To nejde...,“ uvedl.

Mámu nas*al Babiš. Nebude ho volit. Důvod nečekaný... Internet jede. Vložil se i Kmenta
Foto: Repro Youtube
Popisek: Investigativní novinář Jaroslav Kmenta

Anketa

Má premiér Babiš na vlastní pěst shánět vakcíny i vysoko nad rámec cen, které vyjednala EU?

78%
22%
hlasovalo: 11678 lidí
Premiér Andrej Babiš ve volebních průzkumech ztrácí. V některých průzkumech již koalice STAN a Pirátů porazila hnutí ANO, jinde stále Andrej Babiš vede. Jedno je však jisté – pandemie koronaviru mu příliš nepomohla. Předseda vlády však své voliče možná ztrácí i kvůli jiným věcem, svůj zážitek popsal deklarovaný odpůrce Babiše na Twitteru.

„Moje matka mi včera oznámila, že tentokrát už Babiše volit nebude. Prej ji nasral. Víte čím? Tím, že kvůli jeho neschopnosti umírají lidé, bych teď rád řekl. Ale ne. Tím, že odvolal Blatnýho. Ale co, darovanýmu koni na zuby nekoukám. Hlavně že ji nasral. Doufám, že se nerozmyslí,“ podělil se. Na jeho příspěvek odpověděl i jiný uživatel. Ten podle svých slov rozdal příbuzným knihy investigativního žurnalisty Jaroslava Kmenty. K přečtení knih však musel své příbuzné uplatit. A čím je uplatil? Prý kartonem cigaret Marlboro. „Nemají argumenty, nemusím se hádat, oči jim to otevřelo,“ popsal svůj zážitek.

 

 

Jelikož ve tweetu označil novináře Jaroslava Kmentu, ten tento příspěvek nasdílel s poznámkou: „Jak vykouřit dýmku – cigarety míru.“

Jaroslav Kmenta je český investigativní novinář a spisovatel, reportér časopisu Reportér. Známé jsou ovšem jeho knihy Boss Babiš a Rudý Zeman. Právě na tu o prezidentu Miloši Zemanovi si udělal na svém twitteru reklamu. Sdílel totiž obrázek, který zachycoval setkání premiéra Andreje Babiše a prezidenta Miloše Zemana, kdy prezident seděl v křesle a předseda vlády mu podával ruku. Premiér tedy stál vlevo a prezident seděl vpravo. „Premiér vpravo dole, vicepremiér vlevo hore. Více se dočtete v knize Rudý Zeman,“ okomentoval Kmenta setkání dvou čelných politiků.

 

 

Kniha vyšla v roce 2019, a tak na ni dostal v diskusi hodnocení. Uživatel Arnie přiznal, že je hrdým majitelem této knihy. „Po pár stranách jsem zjistil, že ani můj oblíbený Stephen King se svými horory nemůže konkurovat obsahu té knihy. To je tak děsivé, že i když ta kniha není hrubá, na jeden šup to nedám. To nejde...,“ uvedl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: tle

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…