Manželé Nečas a Nagyová poprvé na veřejnosti. Šli na policii

24.09.2013 8:28

Expremiér Petr Nečas se v sobotu oženil se svou někdejší šéfkou kabinetu Janou Nagyovou. A dnes ráno se nedávno úředně posvěcený pár objevil na veřejnosti. Expremiér doprovodil svou choť k policejnímu výslechu a na rozloučenou ji políbil.

Manželé Nečas a Nagyová poprvé na veřejnosti. Šli na policii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

Podle informací České televize Nagyová požádala o konání výslechu brzy, aby se vyhnula zájmu novinářů, ti na ni však stejně čekali. Manželka někdejšího předsedy vlády bude policistům popisovat, jak to bylo s údajným domlouváním trafik pro exposlance z řad ODS, ale také bude hovořit o zneužití vojenských zpravodajců ke sledování Nečasovy exmanželky Radky Nečasové. S tou se končící politik rozvedl v srpnu u soudu na Praze 4.

Expremiér svou ženu doprovodil na vrátnici, po kontrole občanského průkazu ji políbil a pak už zůstala Nagyová v rukou kriminalistů, přičemž musela víc než jednou projít bezpečnostním rámem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…