Na Hrad patří osobnost pouze s českou státní příslušností, míní Škromach

20.10.2012 14:36

Profesor ekonomie a systémů řízení působící na univerzitách v New Yorku a ve Zlíně, Milan Zelený, je jednou z osobností, která kandiduje na Hrad. V dotazu, který položil senátorovi Zdeňku Škromachovi (ČSSD), na to upozornil jeden ze čtenářů serveru ParlamentníListy.cz. Podaří se pro kandidaturu pana Zeleného sehnat podporu i mezi poslanci a senátory? U ČSSD se to prý nepodaří.

Na Hrad patří osobnost pouze s českou státní příslušností, míní Škromach
Foto: Oficiální stránky Milana Zeleného
Popisek: Profesor Milan Zelený

Čtenář serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Admin by rád od senátora Zdeňka Škromacha věděl, jak se dívá na prezidentskou kandidaturu profesora Milana Zeleného, kterého lze zařadit mezi razantní kritiky současných politických a ekonomických poměrů. Najde se ve sněmovně či v Senátu dost politiků, kteří by jeho kandidaturu podpořili?

Panuje informační blokáda?

"Musím říct, že jsem o tom neslyšel. Nemyslím si, že bychom měli mít na Pražském hradě lidi s cizí státní příslušností, i když si pana profesora vážím. Určitě se najde dost kandidátů, kteří už v praktickém životě dokázali, že jsou schopni se s exekutivní funkcí vypořádat. Pokud jde o ČSSD, pak máme svého kandidáta. A nevěřím, že by naši poslanci či senátoři podporovali někoho jiného," zdůrazňuje senátor.

Za zmínku  také stojí, že čtenář ve svém dotazu upozorňuje na údajnou informační blokádu, které prof. Zelený čelí, neboť o jeho kandidatuře se občané téměř nikde nedočtou.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…