Na tom úřadě je k h*vnu. Novotný zve Maláčovou do obřadní síně. Hádejte proč

18.03.2020 16:02

Ministryně Jana Maláčová i v těchto dnech ukazuje, že je užitečná. Připravila program s názvem „Antivirus“ a raduje se, že v obchodech budou roušky. Ale podle starosty pražských Řeporyjí Pavla Novotného (ODS) je na úřadě „k hovnu“. A mohla by stříhat roušky.

Na tom úřadě je k h*vnu. Novotný zve Maláčovou do obřadní síně. Hádejte proč
Foto: Repro Twitter
Popisek: Pavel Novotný stříhá roušky

„V těchto dnech musíme chránit hlavně své zdraví. A k tomu je třeba si také rychle a efektivně pomáhat! Nikdo přece nechce, aby firmy hromadně začaly propouštět zaměstnance,“ konstatovala ministryně s tím, že urychleně připravila program „Antivirus“.

„Ten má zajistit, aby lidi v době téhle epidemie nepřicházeli o práci, protože si je zaměstnavatelé nebudou moci dovolit platit. Chci, aby stát kompenzoval zaměstnavatelům mzdové náklady, k tomu vláda jedná i o situaci OSVČ... stát prostě musí pomoci podnikům a lidem tohle kritické období překlenout. A čím rychleji, tím lépe,“ ukázala svou práci Maláčová.

Anketa

Měla by policie pokutovat občany, kteří během současných opatření např. skupinově popíjejí v parcích?

96%
4%
hlasovalo: 21778 lidí
Maláčová také měla radost z této zprávy: „Právě mi volal ředitel jednoho velkého obchodního řetězce a ujistil mne, že od zítřka bude každá jejich prodavačka vybavena rouškou. Jsem ráda, že pro řetězce je zdraví klientů i prodavaček na prvním místě.“ Ale o smysluplnosti její práce měl pochybnosti starosta Řeporyjí Pavel Novotný. A začal Maláčovou lanařit do svého revíru v Řeporyjích, kde by podle něj byla užitečnější: „Nemohla byste mi přijít do obřadky pomoci stříhat tu látku na roušky? Ja mám jako starosta čtvrtý den dělat jiný věci. Stejně tam jste víceméně k hovnu, Jano.“

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…